Επιβεβαίωσε ο Παναγιώτου για Καϊκέ και Στυλιανού

Σε επιβεβαίωση τόσο της απόκτησης του 23χρονου Βραζιλιάνου τερματοφύλακα Καϊκέ όσο και του ενδιαφέροντος για τον Μάριο Στυλιανού προχώρησε ο Νίκος Παναγιώτου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός του Ερμή στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για...

...το φιλικό με την Καρμιώτισσα: «Τα φιλικά είναι μόνο για όσο το δυνατόν πιο γρήγορα επαναφορά των παικτών στην κανονική ροή των παιχνιδιών. Θα δούμε τον βαθμό ετοιμότητας παιδιών που άργησαν να έρθουν στην ομάδα, για να ξέρουμε πού βαδίζουμε. Έχουμε τρεις τραυματίες, τον τερματοφύλακα που ήρθε χθες αλλά ευτυχώς όλα τα τεστ είναι καθαρά».

...τον νέο τερματοφύλακα, Καϊκέ: «Έχει πολλές δυνατότητες, τον πιστεύουμε και γι’ αυτόν τον έχουμε φέρει. Θα κάνουμε μια τριάδα για να μας δώσει βαθμούς».

...το ενδιαφέρον για τον Μάριο Στυλιανού: «Κάναμε μια συζήτηση. Κοιτάει κάτι άλλο προς το παρόν, του εύχομαι να το βρει».

...την προσπάθεια απόκτησης επιθετικού: «Ο σχεδιασμός δεν θα τελειώσει όσο μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές. Χρειαζόμαστε κλασικό στράικερ και είμαστε πολύ κοντά. Με βάση το βιογραφικό θα κάνει τη διαφορά, αλλά αυτό δεν μετρά».

...τις υπόλοιπες θέσεις που ψάχνουν ενίσχυση: «Μένουν δύο εκκρεμότητες, στόπερ και δεξί μπακ».

...το νέο πρωτάθλημα: «Θα είναι συναρπαστικό αλλά όχι από πλευράς θεάματος. Οι περισσότερες ομάδες θα παίζουν για το αποτέλεσμα. Θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό, δεν θα έχει την εύκολη ομάδα που θα είναι χαμένη πριν ξεκινήσει».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο