Κέρκεζ: «Βλέποντας την όρεξη του προέδρου το μόνο που μπορώ να πω είναι...» (vid)

Στην επίσημη κάμερα της ΑΕΛ μίλησε ο Ντούσαν Κέρκεζ. Ο τεχνικός του λεμεσιανού συλλόγου μίλησε στην εκπρόσωπο Τύπου, Αριάδνη Γενεθλίου, για την πορεία της προετοιμασίας και τη μεταγραφική δραστηριότητα της ομάδας.

«Είμαι ευχαριστημένος από όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα, εδώ στον Αγρό είναι όλα όπως πρέπει, όπως και το γήπεδο στο Πελένδρι. Βλέποντας τι συμβαίνει στον κόσμο με τον κορωνοϊό, εδώ είμαστε ασφαλείς. Η δουλειά μας προχωρά βάσει του πλάνου μας. Μολονότι δεν ταξιδέψαμε στο εξωτερικό, όπως τα προηγούμενα χρόνια, ο πρόεδρος έκανε πολύ καλή δουλειά επιλέγοντας το Πελένδρι. Έχουμε γήπεδο μόνο για μας, στο ξενοδοχείο είναι όλα πολύ καλά, οπότε μέχρι τώρα είμαι πολύ ικανοποιημένος», ήταν το αρχικό σχόλιο του Βόσνιου τεχνικού.

Για τα παιχνίδια προετοιμασίας: «Είναι διαφορετική η κατάσταση λόγω του μεγάλου διαστήματος αποχής από τους αγώνες, γι' αυτό πρέπει να συνυπολογίζουμε πολλούς παράγοντες. Το πιο σημαντικό είναι να μην έχουμε τραυματισμούς, γι' αυτό δώσαμε πολλά παιχνίδια και μοιράσαμε τον χρόνο σε όλους, ώστε σιγά-σιγά να έλθουν όλοι εκεί που πρέπει από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Σίγουρα όπως και στην πρώτη μου χρονιά θέλω να εμφυσήσω τη νοοτροπία νικητή, ενώ μαζί με το τεχνικό επιτελείο μου θέλουμε να βλέπουμε στα φιλικά να βγαίνουν κάποια από τα πράγματα που κάνουμε στην προπόνηση. Έχουμε ακόμη αρκετό χρόνο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, οπότε θα είμαστε έτοιμοι».

Για τους αντιπάλους που είναι αποκλειστικά κυπριακές ομάδες: «Είχαμε πολύ καλούς αντιπάλους. Αν παίζαμε στην Ευρώπη, ίσως ήταν καλύτερα να δίναμε φιλικά με ξένους συλλόγους, αλλά τώρα είναι μια χαρά. Αντιμετωπίσαμε ομάδες διαφορετικού στιλ και είμαι πολύ ικανοποιημένος».

Για το δέσιμο της ομάδας: «Κάθε προπονητής δουλεύει με το δικό του τρόπο τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει οικογενειακό κλίμα. Δεν είναι εύκολο, διότι όπως όλες οι ομάδες, έχουμε διαφορετικούς χαρακτήρες, παίκτες από διαφορετικές χώρες, αλλά για μένα αυτό είναι το Νο1, να έλθουν όλοι κοντά, να είναι ευχαριστημένοι και να σέβονται ο ένας τον άλλο. Να μην βλέπουν την προπόνηση μόνο ως δουλειά, αλλά και ως ευχαρίστηση. Αυτό το έβλεπα και από πιο έμπειρους προπονητές, όταν ακόμη ήμουν στη U19, κάποιες ιδέες είναι δικές μου και κάποιες των συνεργατών μου»

Για τον κόσμο: «Με την όρεξη του προέδρου και όσων δουλεύων στο σύλλογο έχουμε αλλάξει πολλά. Βλέποντας τις κινήσεις που έχει κάνει ο πρόεδρος και η διοίκηση για τα εισιτήρια διαρκείας, το μόνο που μπορώ να πω στον κόσμο είναι να έλθει δίπλα μας, να βοηθήσει την ομάδα αγοράζοντας κάρτες διάρκειας και μετά εμείς να βάλουμε τα δυνατά μας, για να φέρουμε την ΑΕΛ εκεί που πρέπει»

Δείτε το βίντεο:

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο