Βλέπουν Αλκή με Κωνσταντινίδη;

Προπονητή ακούμε και προπονητή δεν βλέπουμε στην Πάφο, με τ' όλο θέμα να παρουσιάζει μία μικρή καθυστέρηση. Εκεί που όλοι περίμεναν για νεότερα και νέο αφεντικό στην Πάφο για τον αντικαταστάτη του Στίβεν Πρέσλι, φαίνεται πως όλα δείχνουν ότι η ομάδα θα υποδεχθεί την Αλκή την ερχόμενη Δευτέρα με τον Νίκο Κωνσταντινίδη στον πάγκο.

Ήδη το φιλικό τις προάλλες με τη Ρίγα διεξήχθη υπό τις οδηγίες του όπως και η σειρά των προπονήσεων των οποίων έχει την ευθύνη. Οι Ρώσοι επενδυτές Λομάκιν και Ρομάν Ντουπόφ, είναι στο νησί μας, έχουν καθημερινά επαφές με ατζέντηδες, συλλέγουν βιογραφικά, χωρίς ωστόσο να έχουν καταλήξει στον κατάλληλο στο μέχρι στιγμής διάστημα της διακοπής. Υπάρχουν ακόμη ημέρες μέχρι το παιχνίδι της Πάφου με αντίπαλο την «Αθάνατη», ωστόσο όμως όσο το θέμα δεν κλείνει τόσο θα μεγαλώνει η ανησυχία του κόσμου. 

Η Πάφος που είναι στην εντέκατη θέση έχει κάθε λόγο να ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι μάλιστα σε μία ομάδα που δεν έχει επίσης νίκη και βρίσκονται στο ίδιο αγωνιστικά επίπεδο. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο