Το νέο δεδομένο στην υπόθεση ΑΠΟΕΛ-Σιβού

Όσο πλησιάζει η έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και στο ρόστερ υπάρχουν κενές θέσεις, τόσο πληθαίνουν τα δημοσιεύματα και οι φήμες για μεταγραφικούς στόχους του ΑΠΟΕΛ.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του συλλόγου, Νεκτάριος Πετεβίνος, με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0 τοποθετήθηκε για...

...το αυριανό φιλικό με τον Απόλλωνα: «Είναι πρόβα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος που θέλουμε να μπούμε με το δεξί. Είναι ένα δυνατό φιλικό απέναντι σε μια ομάδα πάρα πολύ ανταγωνιστική».

...τον Ντε Βινσέντι: «Ο Τόμας δεν θα είναι μια επιλογή για το αυριανό παιχνίδι γιατί ακολουθεί ένα ειδικό πρόγραμμα επαναφοράς. Πλέον έχει μπει μαζί με την ομάδα αλλά χρειάζεται ακόμη χρόνο για να μπορέσει να αποτελέσει μέρος των επιλογών του Μαρίνου Ουζουνίδη».

...το πότε θα είναι έτοιμος ο Ουζόχο: «Τον περιμένουμε γύρω στον Οκτώβριο».

...τον Μπεν Σαχάρ: «Είχε αγωνιστεί στον τελικό κυπέλλου του Ισραήλ, έκανε 10 μέρες διακοπές μετά προέκυψε η συμφωνία μαζί μας και ήρθε στην Κύπρο. Θα αποτελεί μέρος των επιλογών για το αυριανό παιχνίδι. Έχει κάποιο έδαφος να καλύψει τουλάχιστον τακτικά όμως υπάρχει το ενδεχόμενο να τον δούμε να αγνίζεται αύριο».

...τις εναπομένουσες μεταγραφικές κινήσεις: «Η αλήθεια είναι πως σε αυτή την περίοδο εξέλιξη μπορεί να προκύψει σε οποιαδήποτε στιγμή».

...τον Σιβού: «Ο Σιβού μας έχει προταθεί αλλά πλέον η περίπτωση του δεν μας απασχολεί».

...τον Ορλάντο Σα: «Είχαμε φτάσει κοντά σε συμφωνία το 2016. Από εκείνη τη μέρα και μετά δεν μας απασχόλησε ξανά».

...τη διάθεση των διαρκείας: «Είμαστε στα 2200 εισιτήρια αυτή τη στιγμή».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο