Σαλαμίνα: "Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι"

Η Νέα Σαλαμίνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τρίτης απάντησε στα όσα ακούγονται από το πρωί. Οι ερυθρόλευκοι τονίζουν ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις της ομάδας και καλούν τον κόσμο να συσπειρωθεί και να βρεθεί στο πλάι των παιχτών.

Αναλυτικά

Το Διοικητικό Συμβούλιο και ολόκληρο το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, δηλώνουν πως είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις της ομάδας στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα και δεν επιθυμούν να εμπλακούν με οποιουδήποτε είδους κακεντρεχή σχόλια και συκοφαντίες που αφήνονται να υπάρχουν στην ατμόσφαιρα υπό τη μορφή κουτσομπολιού.

Καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας να συσπειρωθεί ακόμα μια φορά στο πλάι των ποδοσφαιριστών, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση για να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της στον φετινό δύσκολο μαραθώνιο, ξεκινώντας από τον επερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος την Κυριακή στις 17:00.

Ολόκληρο το οικοδόμημα της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ θα δώσει σε ακόμα ένα αγώνα τον καλύτερο του εαυτό καταθέτοντας την ψυχή του και διεκδικώντας την νίκη και τους 3 βαθμούς!

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο