Το ιδιαίτερο και... δύσκολο παιχνίδι του Μαργκάσα

Ήταν 18 Ιουλίου όταν η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωνε την απόκτηση του Ρενάτο Μαργκάσα, ως τον τέταρτο κυπριακό του σταθμό, μετά το πολυσηζητημένο διαζύγιο με την Ομόνοια. Ο Ρενάτο Μαργκάσα που πήρε την πρωτιά στην Ομόνοια, ως ο πρώτος σε συμμετοχές ξένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της ομάδας μ' ένα κύπελλο και μία ασπίδα, φέτος διαπρέπει στην ομάδα της Αμμοχώστου, όπως επίσης και στην Εθνική Κύπρου. 

Ο Κυπροποιημένος Μαργκάσα κατέθεσε ψυχή στον αγώνα στη Σλοβενία, ήταν μάλιστα ο ποδοσφαιριστής που έδωσε την ασιστ στον Παπουλή για το γκολ, ενώ είναι ο παίκτης που μπορείς να τον εκμεταλλευτείς με την καλή έννοια. Είναι ένα πολυεργαλείο και για τον Μπεν Σιμόν και για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Το  παιχνίδι της Κυριακής στο στάδιο "Αμμόχωστος" (17:00) θα είναι αρκετά ιδιαίτερο για τον Ρενάτο Μαργκάσα, αφού θα βρεθεί μετά από επτά χρόνια απέναντι στην πρώην του ομάδα. Ο 33χρονος θα τεθεί αντιμέτωπος με την Ομόνοια στην προσωρινή έδρα της Νέας Σαλαμίνας, με την οποία έζησε μοναδικές και αξέχαστες στιγμές, εκεί έκανε ουσιαστικά την καριέρα του στο κυπριακό πρωτάθλημα και με τις εμφανίσεις του στην Ομόνοια, κέρδιζε μία θέση στην Εθνική Κύπρου. Κρύβει μεγάλες δυσκολίες για τον ίδιο ο συγκεκριμένος αγώνας, αφού πρώτα απ' όλα θα του ξυπνήσουν μνήμες μετά τα όσα έχει περάσει στο σωματείο της Λευκωσίας.

Ως επαγγελματίας όμως που είναι ο Μαργκάσα, θα αφήσει στην άκρη τους συναισθηματισμούς δίνοντας όλο του το είναι για την "ερυθρόλευκη" φανέλα.

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο