Οι δύο παγίδες και… η Αϊντραχτ

Ούτε για αστείο δεν θέλει να ακούσει ο Σωφρόνης Αυγούστη ότι πριν και μετά την Αϊντραχτ, έχει δύο βατά παιχνίδια ο Απόλλωνας. Προηγείται το παιχνίδι με τον Ερμή στο «Τσίρειο» και μετά το ταξίδι στη Γερμανία, ακολουθεί η έξοδος στο «Μακάρειο» για το παιχνίδι με την Δόξα.

Γνωρίζει πολύ καλά η τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα, ότι δεν υπάρχουν περιθώρια χαλαρότητας ή υποτίμησης. Και γιατί άλλωστε; Ο Ερμής έβαλε δύσκολα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ ενώ η Δόξα εντυπωσιάζει… Στον Απόλλωνα βλέπουν παιχνίδι με παιχνίδι και καλά κάνουν. Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ερμή έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις και ο βαθμός δυσκολίας του ενδεχομένως να μεγαλώνει και από τις μαζεμένες απουσίες του Απόλλωνα, αλλά και από το γεγονός ότι οι διεθνείς του παίχτες θα κουβαλούν κούραση και μόνο δύο προπονήσεις…

Το ότι ο Χάμπος Κυριάκου είναι διαθέσιμος δεν σημαίνει ότι είναι και 100% ετοιμοπόλεμος. Άλλωστε, υπάρχει και το παράδειγμα με τον Γιούστε και δεν θέλουν νέες ατυχίες στον Απόλλωνα. Ο Σωφρόνης Αυγούστη γνωρίζει πολύ καλά, ότι σε μια σειρά τέτοιων αγώνων, το «κλειδί» είναι η σωστή διαχείριση τους. Το πάν είναι το αποτέλεσμα και αυτό θα επιδιώξει πάση θυσία να πάρει η Λεμεσιανή ομάδα. Δείχνει χαρακτήρα και περισσότερη ωριμότητα στο παιχνίδι του φέτος ο Απόλλωνας και αυτό θα είναι και το βασικό του όπλο σ’ αυτή την τριάδα αγώνων σε Κύπρο και Ευρώπη.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο