Πάνε γήπεδο οι οργανωμένοι και μετά διαμαρτυρία έξω από το Τσίρειο!

Οι οργανωμένοι φίλοι του Απόλλωνα πάνε γήπεδο το ερχόμενο Σάββατο και ακολούθως θα κάνουν διαμαρτυρία έξω από το Τσίρειο. Συγκεκριμένα θα πάνε στο στάδιο της Ερήμης για τους u19 οι οποίοι αντιμετωπίζουν την Ομόνοια και ακολούθως Τσίρειο για διαμαρτυρία. 

Η ανακοίνωση: 

ΑΛΑΝΙΑ ΛΙΜΑΝΙΩΤΙΚΑ,
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ.

Στη χθεσινή συνάντηση του Συνδέσμου μας στο κλειστό, συζητήθηκαν διάφορα θέματα όσο αφορά την καλύτερη οργάνωση και την δράση του Συνδέσμου, το ταξίδι στη Γερμανία, την πρωτοβουλία παροχής βοήθειας για τον μικρό Ζαχαρία και διάφορα άλλα. Παρευρησκόμενοι και μη, καλούμαστε να συνεισφέρουμε όσο μπορούμε για τη θεραπεία του Ζαχαρία μας στο εξωτερικό. Τα στοιχεία του λογαριασμού θα μπορείτε να τα βρείτε στα σχόλια.

Όσο αφορά τη δράση μας, γουστάρουμε τα δύσκολα. Συνεχίζουμε ΠΙΟ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ και μυρίζει γήπεδο..
Το pregame ξεκινά από το Σάββατο και η συνέχεια έπεται τρομακτική για αλλόθρησκους.
Καλούμε τον τεράστιο κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ να κατακλήσει το στάδιο της Ερήμης για τον αγώνα των U19 της Ομάδας μας, το Σάββατο 15:30.
-ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΑ-
Τα ΣΠΛΑΧΝΑ του ΘΕΟΥ αγωνίζονται κόντρα στην ομόνοια κι ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ θα φροντίσουμε να τους μείνει αξέχαστο!

Στη συνέχεια, αναχωρούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για διαμαρτυρία έξω από το Τσίρειο, ενάντια στην κάρτα οπαδού. Κανείς δεν περισσεύει αδέρφια! Ήρθε ο καιρός να καταλάβουν οι από πάνω, πως κουμάντο κάνει ο κόσμος και όχι τα συμφέροντα τους. 
Έχουμε ΟΛΟΙ χρέος να δράσουμε για να επιστρέψουμε στα γήπεδα. 
Ο κάθε αγνός ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ έχει πλέον μπουχτίσει να βλέπει την κερκίδα νεκρή. Το οφείλουμε στην ιστορία και τις αξίες που πρεσβεύει ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ!

Με το τέλος της διαμαρτυρίας, ακολουθεί πάρτυ τρελό στον Κεντρικό ενόψει Γερμανίας! Ζεσταινόμαστε για ακόμα μια μεθυσμένη εκδρομή, για ακόμα μια σελίδα λαμπρής ιστορίας!
Τα βαρέλια θα’ναι ανοιχτά και τα μαγκάλια αναμμένα. Η γαλανόλευκη φαμίλια γιορτάζει! Γιορτάζει γιατί είναι ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ !

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1982
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο