"Η διοίκηση δεν είναι εδώ για 3-4 παιχνίδια"

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Νέα Σαλαμίνα, την πίεση που υπάρχει και το μακροπρόθεσμο πλάνο της διοίκησης.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:

-Έχει ολοκληρωθεί η προπόνηση, δεν υπάρχουν προβλήματα εκτός από τον τζαίλσον. Είναι στην κρίση του προπονητή για τον Βύντρα.

-Στόχος είναι η νίκη. Είναι γεγονός ότι η Σαλαμίνα βγάζει μια θετική εικόνα. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τους τρεις βαθμούς, αλλά και με την απόδοση μας να δείξουμε ότι είμαστε μια σοβαρή ομάδα μέσα σε δύσκολες έδρας. Υπάρχει επιθυμία από όλους για βελτίωση. Όλα κρίνονται στις τέσσερις γραμμές και πρέπει να βγάζουμε καλή εικόνα στους επίσημες αγώνες.

-Είναι λογικό μετά από μη επιτυχή αποτελέσματα να υπάρχει ανάγκη για νίκες. Η πίεση και οι απαιτήσεις είναι ψηλές. Θέλουμε να δούμε την ομάδα να βελτιώνεται. Λέμε πως δεν βλέπουμε το δέντρο αλλά το δάσος. Η διοίκηση είναι εδώ και ένα πλάνο για τη δημιουργία μια δυνατής Ομόνοιας.

-Ο κόσμος ήταν είναι και θα παραμείνει το όπλο της ομάδας.

-Βλέπαμε βελτίωση, όμως δεν είδαμε βελτίωση στο παιχνίδι με Απόλλωνα. Περιμέναμε κάτι περισσότερο και πιστεύαμε ότι δεν βγάλαμε το καλύτερο μας πρόσωπο. Υπήρχαν και καλές στιγμές στο παιχνίδι, όμως σε γενικές γραμμές δεν είδαμε την βελτίωση που θέλαμε.

-Θέλουμε πέραν της νίκης, να δείξουμε ότι είμαστε σοβαρή ομάδα και σε δύσκολες έδρες να παίρνουμε το ζητούμενο.

-Θα πρέπει να κάνουμε κάτι καλύτερο όσον αφορά το επιθετικό μας παιχνίδι. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι όπως είπε και ο Ολίβα. Δημιουργούμε φάσεις, αλλά υπάρχει ένα θέμα στο να κάνουμε γκολ. Δουλεύουν πολύ με τον προπονητή και περιμένουμε ότι η ομάδα σταδιακά θα γίνεται καλύτερη.

-Είναι νωρίς ακόμη για να χαρακτηρίσουμε κομβικό ένα παιχνίδι. Ο στόχος είναι η νίκη, ούτε κάνουμε σενάρια για το ότι δεν θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν πανικοβαλλόμαστε. Υπάρχει ηρεμία. Η διοίκηση δεν είναι εδώ για 3-4 παιχνίδια, αλλά για ένα φιλόδοξο πλάνο που θα δημιουργήσει μια δυνατή Ομόνοια.

-Συνήθως στο Αμμόχωστος γεμίζουμε την κερκίδα που μας αναλογεί. Αυτό περιμένουμε ότι θα γίνει και την Κυριακή.

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο