Κανέδα: "Βάλαμε μπελάδες στον ΑΠΟΕΛ, οι παίκτες άξιζαν αυτή τη νίκη"

Η ΑΕΚ πήρε το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στην έδρα της, με τον Ισπανό τεχνικό να αισθάνεται σαφώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις του Νταβίντ Κανέδα:

"Το πρώτο που έχω να πω είναι για τους παίκτες μου, έκαναν απίστευτη προσπάθεια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είμαι χαρούμενος και άξιζαν αυτή τη νίκη. Είναι συνδυασμός των δύο (καλή παρουσία ΑΕΚ - κακός ΑΠΟΕΛ), πιέσαμε ψηλά και δεν μπόρεσε ο αντίπαλος να ανταποκριθεί, τους βάλαμε μπελάδες. Όταν είσαι στη πλευρά των νικητών, κοιτάζεις τη δικιά σου απόδοση και όσον αφορά εμάς, είχαμε πάρα πολύ καλή απόδοση. Είμαστε στην αρχή και μακριά από τους στόχους, δεν υπάρχει καμία εγγύση. Με τις νίκες παίρνεις οξυγόνο και εγώ και οι παίκτες μου. Περιμένω ακόμη καλύτερη παρουσία στη συνέχεια, οι νέοι που ήρθαν στην ομάδα θα πρέπει να δουλέψει ακόμη πιο πολύ".

Για Νάντο και Χέιτλι: "Είναι σημαντικό για τους δύο, είμαι χαρούμενος γι αυτούς. Ο Χέιτλει ξέρει πως να κινηθεί στη μεσαία γραμμή, ο Νάντο είναι ακραίος επιθετικός θέλει ακόμη λίγο χρόνο, αλλά σε γενικές γραμμές, είμαι ευχαριστημένος".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο