Πηλακούτας: "Υπάρχουν παίκτες που ξέρουμε τι μπορούν να προσφέρουν..."

Για την προεδρική επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο και στα πολλά που έχει να διορθώσει ο Στρέπελ, στάθηκε ο Σάββας Πηλακούτας στο Ράδιο Πρώτο, ενώ συμφώνησε ότι ο κόσμος έχει τα δίκαια τους να είναι στεναχωρημένος και εκνευρισμένος με αυτή την κατάσταση.

Οι δηλώσεις του Σάββα Πηλακούτα στο Ράδιο Πρώτο:
"Το παιχνίδι με την Ένωση πραγματοποιήσαμε τη χειρότερη μας εμφάνιση, πήραμε αυτό που αξίζαμε, οι ποδοσφαιριστές φέρουν μεγάλη ευθύνη. Ο κ. Παντελή τόνισε ότι η ευθύνη είναι δική τους, τους είπε σήμερα στο προπονητικό κέντρο ότι πιστεύει σε αυτούς όμως πρέπει να το αποδείξουν. Τους έκανε συστάσεις και παρατηρήσεις. Υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ που ήταν και πέρσι στην ομάδα μας, ξέρουμε τι μπορούν να προσφέρουν, πρέπει όμως να το δείξουν. Είναι πραγματικότητα ότι οι προσδοκίες που είχαμε δεν οδεύουν στο σημείο που θα θέλαμε. Διαφορετικοί οι λόγοι που χάσαμε με την Ένωση, διαφορετικοί που χάσαμε με ΑΕΛ.

Οι λόγοι δεν είναι ίδιοι. Μπορώ να σου πω ότι ο λόγος αυτή τη εβδομάδα είναι γιατί δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Έχει πολλά να διορθώσει ο Στρέπελ, πολλά τα οποία δούλεψε αυτή την εβδομάδα δεν τα είδαμε στον αγωνιστικό χώρο. Γνωρίζει ότι η πίεση είναι ακόμη μεγαλύτερη, έκανε και αυτός τις παρατηρήσεις τους στους παίκτες. Ο κόσμος είναι ο μοναδικός που δεν φέρει ευθύνη, έχει όλα τα δίκαια, να είναι εκνευρισμένος και στεναχωρημένος. Ο καθ' ένας από το πόστο του να δουλέψει για να ανατρέψει την κατάσταση. Υπάρχει ποιότητα και παίκτες με πολλές δυνατότητες, ήρθε η ώρα όμως να μας τα δείξουν".
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο