Ποιοι κ. Παπαχαράλαμπους είναι στο payroll ομάδων;

Ρεσιτάλ αδιανόητων κατηγοριών εναντίον δημοσιογράφων ακόμα και για την αντίληψη τους , ανατροπή των δηλώσεων στις οποίες προέβη χθες, επίθεση εναντίον των διοικήσεων της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα αντίστοιχα, αλλά και για ποδοσφαιρικούς παράγοντες που αρνήθηκαν να κλητευτούν εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού Ανδρέας Παπαχαραλάμπους.

Ενώπιον των Μ.Μ.Ε. με περίσσιο θράσος χαρακτήρισε δημοσιογράφους πληρωμένους από ομάδες. Ότι τα όσα έχει αναφέρει όλο αυτό τον καιρό, κάποιοι δημοσιογράφοι, αμείβονται από διοικήσεις ενώ κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι έχουν περιορισμένοι αντίληψη στην καταγραφή των θεμάτων.

«Yπάρχουν μερικά δημοσιεύματα από διάφορους δημοσιογράφους που ενδεχομένως είναι στο μισθολόγιο κάποιας ομάδας, τους διαψεύδω κατηγορηματικά. Ο ο λόγος που δεν επιδόθηκε η οποιαδήποτε κλήση δεν οφείλεται καθόλου στην Επιτροπή" ανέφερε ο Ανδρέας Παπαχαράλαμπους.

Αμέσως μετά όμως και ενδεχομένως γιατί αντιλήφθηκε την λανθασμένη τοποθέτηση που έκανε αλλά και ερώτηση του γραφών για το αν έχει αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του καθώς είναι προσβολή ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού τόνισε : «Δεν είναι αυτό που λέω. Υπήρξα και εγώ σε Ομοσπονδίας και είχα και εγώ δημοσιογράφο για να παρουσιάζει παρουσιάζει την εικόνα της ομοσπονδίας έναντι αμοιβής, δεν είναι κακό ούτε επιλήψιμο. Εάν το θεωρείτε κακό ή επιλήψιμο... Και εγώ σαν δικηγόρος είμαι δικηγόρος πολλών εταιρειών, όχι μόνο μίας. Έχει δημοσιογράφους που έχουν τη δική τους νόμιμη και τίμια ατζέντα. Εάν πάω σε ένα δημοσιογράφο να μου κάνει μια προβολή ενός έργου της Ομοσπονδίας μου ή ακόμα και της Επιτροπής μου, το βλέπετε παράλογο και παράτυπο και αθέμιτο; Για όνομα του Θεού και από την πρώτη στιγμή θίγεστε».

Μάλιστα, ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ο επικεφαλής της επιτροπής που στοχεύει να καθαρίσει τον στάβλο του Αυγείας, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο άνθρωπος που θέλει να ξεσκεπάσει τον βρώμικο κόσμο, απόρησε με κάποιους δημοσιογράφους οι οποίοι τονίζουν ότι γιατί δεν κλητεύθηκε να κατάθεσή  λέγοντας ότι «Κάποιοι παράγοντες αρνούνται να κλητευθούν».

Κύριε Ανδρέα Παπαχαράλαμπους, επειδή ο γραφών δεν είναι σε κανένα payroll ομάδων, πείτε μας, πήγατε να κλητεύσετε ποδοσφαιρικό παράγοντα, όταν αυτός και η ομάδα του βρίσκονταν στο εξωτερικό για υποχρεώσεις στην προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ; Αν ναι δημόσια τοποθετηθείτε για σκοπούς διαφάνειας και αποσύρεται τις κατηγορίες εναντίον των δημοσιογράφων.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο