«Δεν θέλουμε να έχουμε τα περσινά με τη Νέα Σαλαμίνα»

Η επιστροφή στο εγχώριο πρωτάθλημα μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες φέρνει την Ανόρθωση αντιμέτωπη της Νέας Σαλαμίνας, στο βαρωσιώτικο ντέρμπι.

Με δηλώσεις του στο ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ ο Σάββας Πηλακούτας ξεκαθάρισε πως η «Κυρία» δεν αποπροσανατολίζεται ούτε απ’ όσα πέρασε η συμπολίτισσά της λόγω κορωνοϊού ούτε από τη βαθμολογική της θέση, την οποία θεωρεί πλασματική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης για…

…την κατάσταση του Οκριασβίλι: «Αφίχθηκε χθες με τους συμπατριώτες του, είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει μετά την απογευματινή προπόνηση. Δεν υπάρχει περίπτωση να πιεστεί ο ποδοσφαιριστής. Όπως διαμορφώθηκα τα δεδομένα με την πανδημία και τους ποδοσφαιριστές να έχουν μείνει πολύ καιρό χωρίς προπόνηση, τέτοια φαινόμενα θα προκύπτουν πιο συχνά, υπάρχουν τα συνεχόμενα παιχνίδια, τα ταξίδια, όλα πρέπει να ληφθούν υπόψη».

…την προσπάθεια ανανέωσης: «Είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά και ξεχωρίζει. Θα γίνει συζήτηση για επέκταση του συμβολαίου του, δεν μπορώ να πω αν είναι θετικός στην προοπτική. Έχει βλέψεις για να παίξει σε καλύτερο πρωτάθλημα από το δικό μας. Όλα θα φανούν μέσα από τις συζητήσεις μαζί του, επιθυμία δική μας είναι να τον κρατήσουμε στο δυναμικό μας».

…το ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Σε αγωνιστικό κομμάτι δεν μας αποπροσανατολίζει η πρόσφατη εμφάνιση πλειάδας κρουσμάτων στον αντίπαλο ούτε η βαθμολογική του θέση, που θεωρούμε ότι τον αδικεί. Πάντα αντιμετωπίζουμε δυσκολίες εκτός έδρας με τη Νέα Σαλαμίνα, την περασμένη περίοδο είχαμε απώλεια βαθμών, δεν θέλουμε να έχουμε και αυτήν. Μολονότι μόνον η σημερινή προπόνηση θα γίνει με απαρτία και δεν θα έχουμε σίγουρα τον Καλτσά κι ενδεχομένως τον Οκριασβίλι, θέλουμε να συνεχίσουμε από το σημείο που σταματήσαμε κόντρα στον Ολυμπιακό».

…τις νέες προσθήκες: «Όσο περνούν τα παιχνίδια, οι νεοφερμένοι ενσωματώνονται, αντιλαμβάνονται καλύτερα τη φιλοσοφία του προπονητή. Βελτιώνεται και η φυσική τους κατάσταση και με την ποιότητά τους θα μας βοηθήσουν να δούμε μια ακόμη πιο βελτιωμένη έκδοση της Ανόρθωσης»

…την μη παρουσία κόσμου στα γήπεδα: «Είναι αποφάσεις του υπουργείου Υγείας, καλούμαστε να τις σεβαστούμε και να είμαστε διπλά και τριπλά προσεκτικοί. Ελπίζουμε να διαφοροποιηθεί προς το καλύτερο η κατάσταση και να επιστρέψει ο κόσμος».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο