''Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά έχουμε στο μυαλό μας μόνο τη νίκη'' (video)

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Xοάν Καρίγιο ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην ομάδα του Ερμή εκτός έδρας. 

Αναλυτικά τι είπε: 

Πρώτη τοποθέτηση: «Κατά την διάρκεια της εβδομάδας έχουμε κάνει πολλή δουλειά. Ο Ερμής έχει καλά αποτελέσματα. Μια καλά οργανωμένη ομάδα. Έχει βελτιωθεί και είναι επικίνδυνη. Περιμένουμε ένα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να πάρουμε κάποια ρίσκα. Να αποφύγουμε τα λάθη. Έχουμε δουλέψει σκληρά. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά έχουμε στο μυαλό μας μόνο τη νίκη. Πιστεύω ότι θα πάρουμε τη νίκη»

Για την προετοιμασία: «Είναι φυσιολογικό. Αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα. Είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά που έκαναν οι παίκτες για να επιστρέψουν. Ο Μοισοφ αν και έχει βελτιωθεί θα είναι εκτός του ίδιο και ο Πλάνας. Είχαμε επίσης ένα πρόβλημα με τον Αναστασίου θα είναι και αυτός εκτός. Εκτός επίσης και ο Ακοράν για να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει»

Για το γεγονός πως ο Ερμής δέχεται δύσκολα τέρμα: «Ξέρουμε καλά τα στατιστικά. Έχει μαζέψει 4 βαθμούς έχει δεχθεί ένα γκολ. Είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα και επικίνδυνη. Δουλειά μου είναι να δώσω τις σωστές πληροφορίες στους παίκτες. Να αντιληφθούν πόσο δύσκολο είναι τα αυριανό παιχνίδι. Να επιδιώξουμε μέσα από την απόδοση μας να πάρουμε τους 3 βαθμούς τις νίκης. Το πρόβλημα μου δεν είναι ο αντίπαλος αλλά να προσπαθήσω να δώσω στους παίκτες μου πόσο σημαντικό είναι να πάρουμε τη νίκη»

Για το γεγονός πως η ΑΕΚ έχει μόλις 4 βαθμούς εκτός έδρας: «Οι αριθμοί είναι για να σπάνε. Έχουμε την ευκαιρία αύριο να βελτιώσουμε την εικόνα μας στα εκτός έδρας παιχνίδι»

«Μέρα με την μέρα βελτιωνόμαστε. Διαθέτουμε ένα πολύ καλό ρόστερ. Παράλληλα έχουμε περιθώριο να βελτιωθούμε σε όλες τις γραμμές. Είναι καλός ο τρόπος που δουλεύουμε».

«Δεν μπορείς να πεις πότε θα φτάσεις στο τοπ επίπεδο. Μέρα με την μέρα το κάνεις. Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Οφείλουμε να κάνουμε νίκες πέραν της αγωνιστικής εικόνας. Από τώρα δεν μπορείς να πει την μέρα που θα φτάσεις το τοπ-επίπεδο. Συνεχώς να βελτιώνεσαι».  

«Είναι σημαντικό για εμένα η φιλοσοφία μου. Θέλουμε μια ομάδα δυνατή με ταλέντο. Προσπαθούμε να περάσουμε την δική μας φιλοσοφία. Ο έλεγχος γίνεται μέρα με την ημέρα. Πρέπει και εγώ να προσαρμόσω αυτή την φιλοσοφία όχι μόνο στην ομάδα, αλλά στο πρωτάθλημα και στην χώρα που είμαστε»

«Είναι αρκετά ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Έχω δει αρκετά παιχνίδια. Υπάρχουν αρκετές καλες ομάδες»

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο