Διπλός ο στόχος του Απόλλωνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα

Επτά βαθμούς έχει μαζέψει ο Απόλλωνας στην έδρα του και θέλει σήμερα φιλοξενώντας την κάπως «διαλυμένη» ψυχολογικά Νέα Σαλαμίνα να τους στρογγυλέψει, φτάνοντας στους 10. Η ομάδα του Αυγουστή που βρίσκεται στην κορυφή και εκεί θέλει να διατηρηθεί, ανοίγοντας και άλλο την ψαλίδα, θέλει σε ακόμη ένα παιχνιδι ν' αποδείξει ποιος είναι το αφεντικό. Ο Απόλλωνας συνεχίζει να είναι αήττητος και αυτό το στατιστικό θέλει να το διατηρήσει και με το πέρας της 8ης αγωνιστικής.

Στη τελευταία τους συνάντηση στη Λεμεσό ο Απόλλωνας κέρδισε πολύ εύκολα με 4-1 (Δεκέμβριος του 2019), όμως από πέρσι μέχρι φέτος άλλαξαν πολλά. Στο αντίπαλο στρατόπεδο υπάρχει το πρόβλημα που έζησε με τον κορωνοϊό, η αλλαγή προπονητή, ενώ το ρόστερ του φετινού Απόλλωνα φαίνεται πολύ πιο ποιοτικό, πιο γεμάτο. Ο Σωφρόνης Αυγουστή που νιώθει κάπως προβληματισμένος με την πρόσφατη εμφάνιση της ομάδας του στο «Μακάρειο» στο ματς με τον Ολυμπιακό, θέλει να δει μεγάλη βελτίωση σήμερα, αφού στα τελευταία 90λεπτα του Απόλλωνα μπορεί να κυριαρχούσε η ουσία και το αποτέλεσμα, όμως οι εμφανίσεις δεν ήταν καθόλους ελκυστικές.

Άπαντες γνωρίζουν τις δυνατότητες της ομάδας, υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, δεν αγχώνονται για την ώρα, όμως κάποια στιγμή τέτοιου είδους εμφανίσεις όπως οι τελευταίες θ' αρχίσουν να στοιχίζουν βαθμούς και τότε στον Απόλλωνα θα «σκουρέψουν» τα πράγματα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο