ΑΠΟΕΛ: Χωρίς ουσία ΔΕΝ πας πουθενά…

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ… Και ΔΕΝ μπορεί για πολλούς λόγους. Άλλη μια ήττα για τους γαλαζοκίτρινους, η τρίτη σε επτά αγώνες, έμειναν στους οκτώ βαθμούς και είδαν τη ψαλίδα από την κορυφή να ανοίγει στους 11 βαθμούς. Ο ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ μπορεί, γιατί πολύ απλά αδυνατεί να κάνει το αυτονόητο.

Μπορεί σε γενικές γραμμές στο σημερινό ντέρμπι να έδειξε καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, να κράτησε περισσότερο μπάλα, όμως στα αλήθεια τι να κάνεις την κατοχή όταν δεν μπορείς να τη μεταφράσεις σε ουσία. Και η αλήθεια είναι ότι το φετινό ΑΠΟΕΛ δεν έχει ουσία, αφού είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι έχει να δει δίκτυα από την 4η αγωνιστική στο πρωτάθλημα. Και το πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι τελευταία φορά που σκόραρε ήταν στις 24 Σεπτεμβρίου στον Ευρωπαϊκό αγώνα κόντρα στη Ζρίνσκι (2-2)!

Υστερεί στο γκολ, υστερεί στο δημιουργικό κομμάτι, υστερεί πίσω στην άμυνα, υστερεί στον άσσο. Ζαχίντ, Γένσεν και Λουντέμο, απέτυχαν στον ρόλο που τους ανατέθηκε, η αμυντική γραμμή- παρά τι αλλαγές που έγιναν- για άλλο ένα παιχνίδι έδειξε τρομερές αδυναμίες, ενώ ο και ο Σίλβα δεν είναι ο τερματοφύλακας που μπορεί να στηριχθούν πάνω του οι γαλαζοκίτρινοι. Εν κατακλείδι όλα πάνε στραβά στον ΑΠΟΕΛ, με την πλειονότητα των ποδοσφαιριστών να δείχνουν ανήμποροι να τραβήξουν το κουπί.

Είναι δεδομένο πλέον ότι θα πρέπει να αναμένουμε σημαντικές εξελίξεις που θα έχουν να κάνουν κυρίως με τη τεχνική ηγεσία. Το πλοίο βουλιάζει, το Σάββατο έπεται ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα και κάτι πρέπει να αλλάξει…    

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο