Θα χρειαστεί 1000άρι από το 14ο βαγόνι που βρίσκεται...

Έρχονται σύντομα οι εξελίξεις στη Νέα Σαλαμίνα, αφού ο πολύ φτωχός απολογισμός της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα "φωνάζει" γι' αλλαγές. Οκτώ παιχνίδια μόλις μία νίκη για τους "ερυθρόλευκους" που βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, θέση η οποία δεν αρμόζει και δεν συνάδει με τα θέλω και την ιστορία της ομάδας.

Ήταν αντιληπτό ότι αν κέρδιζε χθες τον Ερμή η διαφορά τους θα ήταν στο -1, με τη νίκη όμως της ομάδας της Αραδίππου η ψαλίδα άνοιξε στο +7 μία διαφορά που όσο και να πεις είναι μεγάλη. Έχει τη χειρότερη άμυνα μαζί με την Ένωση ενώ σκόραρε σε 720 λεπτά μόλις 5 γκολ και τα τρία από αυτά από τον Τόμας Βάγκνερ που αυτή την περίοδο είναι τραυματίας και δεν μπορεί να δώσει τις δικές του βοήθειες.

Φέτος με τον υποβιβασμό τεσσάρων ομάδων στη β' κατηγορία τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη πιο πολύ, αφού δύο ομάδες (13η και 14η), θα πάνε σε απευθείας υποβιβασμό, ενώ οι άλλες δύο θα το παλέψουν στα παιχνίδια του β' γκρουπ. Υπάρχει ένα μεγάλο άγχος στην ομάδα της Αμμοχώστου, κανείς δεν παραβλέπει τα συνεχόμενα παιχνίδια που έδωσε λόγω αναβολών και κανείς δεν παραβλέπει την μεγάλη ταλαιπωρία που υπέστη η ομάδα από τη πανδημία, όμως θα πρέπει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να σηκώσει κεφάλι. Το πρωτάθλημα είναι σ’ εξέλιξη, τρέχει, είναι στο 14ο βαγόνι του τρένου μία θέση που τη βάζει από πολύ νωρίς σε μπελάδες. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο