Η αντίδραση της Ανόρθωσης μετά τις διακοπές...

Απροετοίμαστη, αδιάβαστη και νωχελική παρουσιάστηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΛ η Ανόρθωση, ένα παιχνίδι που κανείς δεν περίμενε από την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια να παρουσιαστεί με αυτόν τον τρόπο. Ήταν κάτι εξάλλου που το παραδέχθηκε και ο Γεωργιανός τεχνικός με το τέλος του αγώνα, ότι η ομάδα του δεν έδωσε απολύτως τίποτα, γι' αυτό και δεν πήρε τίποτα!

Η ομάδα της Αμμοχώστου επέστρεψε επηρεασμένη από την διακοπή των Εθνικών ομάδων, οι 15 μέρες αδράνειας, αποδείχθηκαν ότι δεν ήταν ωφέλιμες τελικά για την Ανόρθωση, που έχασε την ευκαιρία να παραμείνει πρώτη στην κορυφή. Η επιτυχία του Απόλλωνα στην Αρένα, έφερε και συγκάτοικο στα υψηλά της βαθμολογίας και πλέον τώρα αυτό που αναμένουμε και εμείς και ο Τιμούρ να δει στην επόμενη αγωνιστική με την Ένωση, είναι πως θα αντιδράσει η ομάδα. Όταν δέχθηκε ξανά την ήττα (4η αγωνιστική σε ντέρμπι με τον Απόλλωνα), στο αμέσως επόμενο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό έβγαλε αντίδραση.

Οι φίλοι της ομάδας περιμένουν την 12η αγωνιστική με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ακολουθούν μόλις δύο παιχνίδια για την ολοκλήρωση του α' γύρου με Ένωση και Δόξα, παιχνίδια έξι βαθμών με την Ανόρθωση να είναι και στα δύο το φαβορί, τώρα αν θα το βγάλει και στον αγωνιστικό χώρο, αυτό θα το δούμε... 

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ανόρθωση είχε μία κακή αντίδραση μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων, ήταν όμως η πρώτη φορά που δέχθηκε ήττα. 

Δείτε τα αποτελέσματα της Ανόρθωσης μετά τις τρεις διακοπές:

Ανόρθωση - Ομόνοια 1-1
Νέα Σαλαμίνα-Ανόρθωση 1-4
ΑΕΛ-Ανόρθωση 1-0

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο