Η επιβεβαίωση από τον Πετρίδη, η κινδυνολογία και η υπερβολή

Όταν ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ αποφασίσει να μιλήσει, συγκεντρώνει δικαιολογημένα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Ο Πρόδρομος Πετρίδης τις πλείστες φορές βγάζει ειδήσεις και αυτό έκανε στην εκδήλωση για τα 92α γενέθλια του Συλλόγου.

Ο ισχυρός άνδρας των γαλαζοκιτρίνων είπε κάτι πάρα πολύ σημαντικό, το οποίο ουσιαστικά επιβεβαίωσε το Sportime που είχε το θράσος να το αναδείξει από την πρώτη στιγμή και διέψευσε πανηγυρικά όλους εκείνους που τόλμησαν να μιλήσουν για κινδυνολογία, υπερβολή κτλ.

Στις 31 Αυγούστου και αμέσως μετά τον αποκλεισμό από την Αστάνα το Sportime έγραψε ρεπορτάζ με τίτλο «Η πιο σκληρή δοκιμασία της διοίκησης Πετρίδη», το οποίο αναφερόταν για το προδιαγραφόμενο μεγάλο έλλειμα. Μάλιστα καλούσε τη διοίκηση να καλύψει την τρύπα και διάφορα άλλα.  

Καταλήγαμε με το εξής: «Επειδή ο δρόμος είναι μακρύς, εδώ θα είμαστε για να σχολιάσουμε και να επαναφέρουμε το συγκεκριμένο θέμα».

Χθες, ο κ. Πετρίδης επιβεβαίωσε εκείνο που έγραψε το Sportime και λόγω της έντονης σύγχυσης των ημερών παρεξηγήθηκε από ορισμένους. Μίλησε για πρώτη φορά για το τεράστιο έλλειμα, το οποίο όπως άφησε να νοηθεί θα καλυφτεί από ή μέσω της διοίκησης.  

«Το έλλειμμα της χρονιάς είναι τεράστιο, όμως να ξέρει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ότι η διοίκηση δεν πρόκειται να αφήσει τον ΑΠΟΕΛ να κινδυνεύσει οικονομικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της εταιρείας που τόνισε ότι θα γίνει η συνέντευξη Τύπου που προανήγγειλε πριν από πολύ καιρό, αλλά όταν θα υπάρξουν εξελίξεις. 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο