Φασουλιώτης για ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: "Ακόμη και η ισοπαλία θα είναι άσχημο αποτέλεσμα"

Ο Κώστας Φασουλιώτης με ραδιοφωνικές του δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο μίλησε για το ντέρμπι της Δευτέρας ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια.

Οι δηλώσεις του Κώστα Φασουλιώτη στο Ράδιο Πρώτο και στον Πολύβιο Αλεξάνδρου:

«Το κλίμα διαφοροποιήθηκε, το ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια – Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ κατάντησε κανονικό παιχνίδι. Οι λόγοι είναι πολλοί δεν είναι της ώρας να το αναλύσουμε. Ένας παράγοντας είναι η απουσία του κόσμου, η πανδημίας, τα ακριβά εισιτήρια, η κάρτα φιλάθλου κ.α. Παλαιότερα το περιμέναμε πως και πως από τις αρχές της εβδομάδες. Είναι πολλά τα τέσσερα παιχνίδια το χρόνο μεταξύ τους, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι όταν περάσει αυτό το κακό, να ξαναφέρουμε πίσω τον κόσμο στα γήπεδα. Πολλής κόσμος ζει από το ποδόσφαιρο και δεν μιλώ για τους ποδοσφαιριστές. Έχει αρκετό καιρό να δω 90λεπτο, ούτε Τσάμπιονς Λιγκ δεν βλέπω και ο μοναδικός λόγος είναι η απουσία του κόσμου. Τα παιχνίδια που παρακολουθώ είναι μόνο του ΑΠΟΕΛ. Ο κορωνοϊός ήρθε καπάκι στην κάρτα φιλάθλου».

«Αν πάρουμε κάποια δεδομένα, ο ΑΠΟΕΛ είναι διαφορετικός στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, η Ομόνοια δεν είναι στα καλύτερα της, έχει κάποια προβλήματα τα οποία θεωρώ ότι βγήκαν στην επιφάνεια λόγω Ευρώπης. Θέλεις πολλούς ποδοσφαιριστές. Είναι σημαντικό παιχνίδι μετά από πολλά χρόνια και για τις δύο ομάδες. Οι υπόλοιπες μεγάλες ομάδες παίζουν Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή, η διαφορά λογικά θ’ αυξηθεί και το ισόπαλο αποτέλεσμα θα είναι ακόμη και ήττα για τις δύο ομάδες».

«Καμία ομάδα δεν θέλει την ισοπαλία, θα είναι άσχημο αποτέλεσμα και για ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια. Θεωρώ ότι μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να τα καταφέρει στο ματς της Δευτέρας. Βλέπω κάποια ενθαρρυντικά πράγματα στους τελευταίους αγώνες».

«Ο Μακάρθι έκανε κάποιες διαφοροποιήσεις, ειδικά στο θέμα Κλωναρίδη, ο Ζαχίντ, ο Γένσεν, ο μικρός Γαβριήλ ανεβαίνει. Αυτά είδα στο ματς με τη Σαλαμίνα. Ο ΑΠΟΕΛ έχει πολύ καλούς παίκτες, ποιοτικούς. Χρειαζόταν 1-2 παιχνίδια ν’ ανεβάσουν ρυθμό και ταχύτητες. Να δείξουν την πραγματική τους αξίας. Πρέπει συνέχεια να προσπαθούν, όταν κερδίζει ο ΑΠΟΕΛ, κερδίζουν και οι ίδιοι».

«Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Έφτιαξαν ένα σύνολο δυνατό, δεν έχει καμία σχέση με τις παλαιότερες ομάδες. Με καλούς παίκτες- ψυχολογία και οργάνωση. Για το πρωτάθλημα, είναι περίεργο. Δεν υπάρχει το στοιχείο του κόσμου που μπορεί να παίξει ρόλο. Είναι πολλές όμως οι ομάδες για πρωτάθλημα Α' Κατηγορίας».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο