Να μην την ζαλίσει η κορυφή 

Μια μεγάλη ευκαιρία έχει η ΑΕΛ σήμερα κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Μετά την χθεσινή ήττα της Ανόρθωσης από τη Δόξα η ΑΕΛ με νίκη σήμερα κόντρα στην προσφυγική ομάδα θα ανέβει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.   

Θεωρητικά η ΑΕΛ είναι το μεγάλο φαβορί. Αγωνίζεται στην έδρα της όπου μετρά το απόλυτο, υπάρχει διαφορά δυναμικότητας αλλά και στόχων ανάμεσα στις δυο ομάδες. 

Η ομάδα του Κέρκες είναι στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και στο -2 από την Ανόρθωση και φυσικά θέλει την 9η της νίκη σε 13 αγώνες για να περάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. 

Μπορεί να μην το λένε καθαρά αλλά στόχος της ΑΕΛ εκτός από την εξασφάλιση της Ευρωπαϊκής θέσης και την κατάκτηση του κυπέλλου είναι και το πρωτάθλημα και από την στιγμή που είναι εκεί τότε θα το παλέψει με όλες τις, τις δυνάμεις προκειμένου να το πετύχει.  

Κόντρα στον Εθνικό θέλει να πετύχει το γρήγορο τέρμα το οποίο θα της επιτρέψει να κάνει το δικό της παιχνίδι, να το φέρει στα δικά της πόδια και να πάρει τη νίκη η οποία θα τις επιτρέψει να συνεχίσει το κυνήγι επί της Ανόρθωσης για την κορυφή.   

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο