Πρόεδρος ΚΟΑ: "Δεν μπορούμε να κάνουμε πισωγυρίσματα"

Για τις εξελίξεις με την κάρτα φιλάθλου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο πρόεδρος του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργιάδης. 

Αναλυτικά:  

Για την κάρτα φιλάθλου: «Πρέπει να πούμε πως από την αρχή είχαμε πει πως ο θεσμός αυτός ξεκινά για πρώτη χρονιά. Είμαι ξεκάθαρος πως η κατάλληλη  στιγμή δεν είναι τώρα για να μπορέσουμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Δεν γίνεται πριν να μπορεί να βγάλει συμπεράσματα να τα αλλάξει. Πρέπει να κάνουμε κινήσεις αλλά στον σωστό δρόμο».

«Είναι στενάχωρο αυτό που βλέπουμε αλλά να μην τα ρίξουμε όλα στην κάρτα φιλάθλου. Δεν είναι ο μοναδικό λόγος. Θέλουμε ασφαλές γήπεδα. Πρέπει να βρεθούν οι βελτιώσεις ο κόσμος να επιστρέψει αλλά πρέπει τα γήπεδα να είναι ασφαλές. Θα δώσουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια. Ο θεσμός πρέπει να αξιολογηθεί ότι γίνει ΄τώρα είναι θέμα λαϊκισμού και άκαιρον και δεν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα σε αναπτυγμένες χώρες. Δεν μπορείς κάτι που άρχισε τρις μήνες πριν να το αλλάξεις τώρα». 

«Το καλύτερο θα ήταν με την ολοκλήρωσε της αγωνιστικής περιόδου ή τουλάχιστον να περνούσε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος. Ακόμη και να μην έχουμε αύριο το πρωί κάρτα φιλάθλου δεν λύνονται τα προβλήματα. Δεν το λέω εγώ αλλά οι οργανωμένοι φίλοι των ομάδων»

«Η κάρτα φιλάθλου είναι το τελευταίο σύμφωνα με τους οργανωμένους».

«Έχουμε συμφωνήσει ότι μετά την άτυπη συνέλευση της ΚΟΠ με τα σωματεία και αφού καταλήξουν θα μπούμε σε μια συζήτηση ανταλλαγής απόψεων για το τι μπορεί να γίνει άμεσα». 

«Εγώ είμαι ξεκάθαρος. Τέθηκε ένας θεσμός καινούργιος πρέπει να το δοθεί χρόνος. Δεν μπορούμε να κάνουμε πισωγυρίσματα»

«Στις 55χιλιάδες έφτασαν οι κάρτες. Αριθμητικά είναι αρκετά καλός αριθμός, όμως με αυτά που βλέπουμε στα γήπεδα δεν είμαστε ικανοποιημένοι». 
 

 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο