Πετεβίνος για πορεία, κάρτα και τραυματίες

Στο Ράδιο Πρώτο για την αποψινή ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας του ΠΑΝΣΥΦΙ κατά της κάρτας φιλάθλου, για το νόμο και για το αγωνιστικό κομμάτι μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

«Η ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας είναι από τον ΠΑΝΣΥΦΙ και μας ζήτησε υποστήριξη. Η συμμετοχή των αρχηγών είναι συμβολική και θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα του προβλήματος που αντιμετωπίζουμε με την κάρτα φιλάθλου.

Η συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής αναβλήθηκε γιατί θεωρήσαμε ορθότερο να γίνει η Γενική Συνέλευση των Σωματείων και από εκεί και πέρα να είμαστε σε ανοιχτή γραμμή με τον κ. Συλλούρη που έδειξε από τη αρχή θέληση και τον ευχαριστούμε. Πρέπει να γίνουν όλα βήμα βήμα και σωστά. Πρέπει να γίνει σοβαρή δουλειά από όλους αν θέλουμε πραγματικά να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα».

Στη συνέχεια ο κ. Πετεβίνος δήλωσε

«Υπάρχει πρόταση για κατάργηση του νόμου. Εμείς αυτό που λέμε με την επιστολή είναι ότι πρέπει να αλλάξει ο νόμος και να περιλαμβάνει πολλά άλλα πράγματα για να διασφαλίζει την ασφάλεια του κόσμου. Να γίνει ένας νόμος ουσίας που θα βοηθήσει το ποδόσφαιρο και όχι επιφανειακά μέτρα».

Στο αγωνιστικό κομμάτι

«Ο Τάμαρι αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με την Ένωση και αποφασίστηκε να μην ρισκάρουμε τη συμμετοχή του αν δεν χρειαζόταν. Μιλήσαμε με το ιατρικό επιτελείο της Ιορδανίας και φαίνεται ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί. Το πιθανότερο ο Μούσα θα επιστρέψει.

Ο Ενσούε πήρε κλήση από τη Δευτέρα και μίλησε με τον κ. Τέτι. Είναι πολύ σημαντικό ότι έδειξε κατανόηση η Εθνική του και θα πάει για λίγες ημέρες. Εμείς θέλουμε να έχουμε όλους τους παίχτες με την ΑΕΚ».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο