Θα βγουν από τα πιτς οι Αλμπίν, Λοέ;

Δύο από τους παίκτες που φαινομενικά θα ήταν από τους στυλοβάτες της φετινής Ομόνοιας, με βάση βιογραφικό και αγωνιστικά στοιχεία ήταν οι Αλμπίν και Λοέ. Ο πρώτος ήταν μάλιστα η πιο ηχηρή μετεγγραφή του Καλοκαιριού.

Είναι όμως και οι δύο παίκτες με την λιγότερη προσφορά από όλους που είναι στο ρόστερ. Ο Αλμπίν αγωνίστηκε συνολικά 43 λεπτά και ο Λοέ δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο. Για τον Ουρουγουανό, υπήρχε αρχικά το ελαφρυντικό της ανετοιμότητας, αφού τα δύο τελευταία χρόνια είχε ελάχιστες συμμετοχές.

Στη πορεία προέκυψε και ένας τραυματισμός στο πρόσωπο (φόρεσε προστατευτική μάσκα), που επιβράδυνε ακόμη περισσότερο την ενεργοποίηση του.  

Ο Λοέ είχε επίσης τραυματισμό και έμεινε εκτός αποστολής για κάποια παιχνίδια. Προσθέτουμε στην εξίσωση και το γενικότερο πρόβλημα φυσικής κατάστασης της ομάδας, που γίνεται χειρότερο σε παίκτες που παίζουν ελάχιστα ή και καθόλου. Παρόλα αυτά και οι δύο παίκτες είναι στην αποστολή εδώ και αρκετές εβδομάδες, οπότε λογικά, με τα στάνταρ της ομάδας είναι έτοιμοι να παίξουν.

Ούτε όμως ο άνθρωπος που τους επέλεξε (Άνχελ Γκόμεζ), ούτε ο Γιάννης Αναστασίου τους εμπιστεύτηκε σε αυτό το στάδιο. Ο δε Ολίβα έδωσε δύο ευκαιρίες στον Αλμπίν, αλλά όχι στη θέση του. Ο Ουρουγουανός και ο Καμερουνέζος είναι ως σαν να βρίσκονται στα πιτς. Με… αναμμένο κινητήρα, αλλά χωρίς να υπάρχει εντολή εξόδου για τη,.. πίστα. 

Αυτή τη στιγμή, με την ευκαιρία της διακοπής, ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει τη δυνατότητα να μετρήσει καλύτερα τους παίκτες του. Και θα έχει ενδιαφέρον αν στις επόμενες αγωνιστικές (μένουν δύο στο πρώτο γύρο και 6 μέχρι να αποχαιρετήσουμε το 2018), θα δούμε την ενεργοποίηση των Αλμπίν και Λοέ. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο