Ιδού γιατί έδεσε Ζελάγια και Μάγκλιτσα ο Απόλλωνας

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τους φίλους του Απόλλωνα, με τη διοίκηση Νίκου Κίρζη ν' ανακοινώνει διπλό μπαμ και τη δέσμευση των Ζελάγια και Μάγκλιτσα στο ρόστερ. Ο πρώτος θα είναι στο "κυανόλευκο" στρατόπεδο για τα επόμενα τρία χρόνια και ο δεύτερος θα συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα για την επόμενη διετία.

Ανανέωσαν Ζελάγια και Μάγκλιτσα!

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα εξέπληξε ευχάριστα και με αθόρυβο τρόπο, δέσμευσε τους δύο στην ομάδα, αφού τους θεωρεί ότι είναι αρκετές σημαντικές μονάδες στην ενίσχυση της ομάδας. 

Είναι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν βοηθήσει τα μέγιστα από την ημέρα που έχουν πατήσει το πόδι τους στο Κολόσσι, με τον Αργεντινό στράικερ να παίρνει μεταγραφή στον Απόλλωνα την περσινή σεζόν με την ομάδα της Λεμεσού να αποτελεί το δεύτερο του σταθμό στην Κύπρο μετά τον Εθνικό Άχνας. Από την άλλη ο Μάγκλιτσα θα συμπληρώσει πενταετία στον Απόλλωνα αφού από το 2015 υπηρετεί αυτή την ομάδα με 35 γκολ στο ενεργητικό του και μόλις ένα στην Ευρώπη.  

Ο 31χρονος Αργεντινός στράικερ έχει στο σύνολο φτάσει τα 8 γκολ με τη λεμεσιανή ομάδα στην Ευρώπη, με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια να του ταιριάζουν γάντι. Εκρηκτικοί ποδοσφαιριστές, με πάθος στο παιχνίδι του, τις πλείστες φορές είναι αλάνθαστοι και δεινοί σκόρερ. Όταν βρεθούν με την μπάλα στα πόδια τους και είναι σε θέση βολής, τότε ο Αυγουστή γνωρίζει ότι θα έρθει το σίγουρο γκολ. Απρόβλεπτοι κάποιες φορές στο παιχνίδι τους, με στόφα νικητή.

Δύο επιθετικά πολυβόλα που θα συνεχίσουν να κάνουν το παιχνίδι τους υπό τις οδηγίες του Αυγουστή με τον Κύπριο τεχνικό να νιώθει και κατά κάποιο τρόπο τυχερός που ο Απόλλωνας θα συνεχίσει να έχει στην ομάδα του αυτούς τους αποτελεσματικούς επιθετικούς, ενέργειες που φυσικά οδήγησαν τον ισχυρό άντρα της ομάδας στο ν' αποσπάσει τις υπογραφές τους και για τις επόμενες σεζόν. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο