Τέλος η πορεία του ΑΠΟΕΛ προς τη Βουλή (pics)

Όχι στην κάρτα οπαδού φώναξαν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ οι οποίοι συνέχισαν τις κινητοποιήσεις προκειμένου να δείξουν την αντίθεση τους. Πέραν των 700 φιλάθλων, οργανωμένοι και όχι μόνο έκλεισαν προσωρινά τον δρόμο εξω από την Βουλή, όπου με συνθήματα και φωτοβολίδες σε κόσμια πλαίσια έδειξαν την αντίθεση τους για το συγκεκριμένο μέτρο. Αρκετοί φίλοι του ΑΠΟΕΛ έδωσαν δυναμικό παρών, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ και έστειλαν και αυτοί με τη φωνή τους το μήνυμα κάτα της κάρτας φιλάθλου.

Δείτε πιο κάτω την εξέλιξη της πορείας:

Το SPORTIME βρίσκεται στο χώρο στάθμευσης της ΠΑΣΥΔΥ και σας μεταφέρει φωτογραφίες από την προετοιμασία των οργανωμένων φίλων της ομάδας για την πορεία που θ' αρχίσει στις 19:30 κατά της κάρτας οπαδού. Άρχισαν ήδη να μαζεύονται οι ΑΠΟΕΛίστες στο σημείο συνάντησης της ειρηνικής πορείας που θα καταλήξει στην Βουλή.

Αυτή την ώρα υπάρχουν στο χώρο στάθμευσης μερικές εκατοντάδες και με την άφιξη των περισσότερων θ' αρχίσει και η πορεία προς τη βουλή. Στην πορεία θα λάβουν μέρος οι τέσσερις αρχηγοί του ΑΠΟΕΛ, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οπαδοί και μέλη της διοίκησης.

Με φωτοβολίδες και συνθήματα προς τη Βουλή (video)

Και ο Πρόδρομος στην πορεία (video)

20:00 Αρχίζει τώρα η πορεία / Να σημειώσουμε ότι οι δρόμοι έχουν κλείσει

19:47 Και ο μικρός κατά της κάρτας

19:35 Υπάρχει καθυστέρηση στην έναρξη της πορείας και η ώρα που υπολογίζεται είναι περίπου σ' ένα 20λεπτο

19:34 Γύρω στους 400 οπαδούς έχουν μαζευτεί μέχρι στιγμής

19:27 Όσο περνά η ώρα, όλο και περισσότερος κόσμος στο χώρο συγκέντρωσης 

 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο