Ο Νούνο οδηγεί και φέτος την... κούρσα, από κοντά ο Βούρος!

Το... έργο επαναλαμβάνεται και φέτος για το Νούνο Μοράις. Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ κόντρα σε όσους υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε ηλικία που δεν πρέπει να αγωνίζεται μόνιμα στην ενδεκάδα, βρίσκεται σταθερά στις αρχικές επιλογές των φετινών προπονητών του. Δεν θα μπορούσε ο Τραμεζάνι να αποτελέσει την εξαιρέση. 

Ο Πορτογάλος είναι μόνιμα τα τελευταία χρόνια ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στο αρχικό σχήμα και συνάμα ο παίκτης με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Το ίδιο ισχύει και φέτος. Με το πέρας εννέα αγωνιστικών, ο 34χρονος μέσος μετρά ισάριθμες παρουσίες στο αρχικό σχήμα έχοντας 780 αγωνιστικά λεπτά. 'Eπαιξε οχτώ φουλ ενενηντάλεπτα και αντικαταστήθηκε μόνο από το το παιγνίδι με την Πάφο (0-0) στο 58ο λεπτό. Είναι παράλληλα ο πρώτος σκόρερ του ΑΠΟΕΛ με πέντε γκολ, όλα από το σημείο του πέναλτι.  

Πέραν του Μοράις, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής βρέθηκε σε όλα τα παιγνίδια στο αρχικό σχήμα και δεν είναι άλλος από τον Πραξιτέλη Βούρο. Ο Ελλαδίτης αμυντικός αν και όταν άρχιζε η χρονιά δεν είχε θέση στην ενδεκάδα, στο πρωτάθλημα έπαιξε σε όλα τα παιγνίδια και έγινε μόνο μια φορά αλλαγή.

Από το υπόλοιπο ρόστερ στα αξιοσημείωτα είναι το ότι οι Ζαχίντ και Ρέζα αγωνίστηκαν και στα εννέα ματς πρωταθλήματος (οχτώ στην ενδεκάδα, ένα ως αλλαγή).

Συνολικά μέχρι στιγμής πήραν 22 ποδοσφαιριστές χρόνο συμμετοχής από τους Μπρούνο Μπαλταζάρ, Γιώργο Γωστή και Πάολο Τραμεζάνι που έκατσαν στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο