ΑΠΟΕΛ: Μίλησε στο Sky Sport o Τέτι

Ο Ντομένιγκο Τέτι διανύει τους πρώτους μήνες του ως τεχνικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ και πρώτες εντυπώσεις του Ιταλού από την ομάδα και το κυπριακό ποδόσφαιρο είναι θετικές. Μιλώντας στο πλαίσιο εκδήλωσης του wyscout που πραγματοποιείται στο Άμστερνταμ το διήμερο 19-20 Νοεμβρίου, μίλησε στο αγγλικό sky sport και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην παρουσία του στους "γαλαζοκίτρινους". Ο Τέτι αναφέρθηκε στην ιδιατερότητα της χρονιάς που βρίσκει τον ΑΠΟΕΛ εκτός ευρωπαϊκού όμιλου, ενώ τόνισε πως "υπάρχει πολλύ δουλειά και πολλά πράγματα που πρέπει να μάθουμε". 

Αρχικά είπε πως: "Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για την ομάδα μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη. Είναι μια μεγάλη εμπειρία σε μια πόλη που αγαπά το ποδόσφαιρο, σ’ ένα εξαιρετικά δημοφιλή σύλλογο λόγω των επιτυχιών του στην Ευρώπη. Υπάρχει πολλή δουλειά και πολλά πράγματα που πρέπει να μάθουμε". 

 

Για το κυπριακό ποδόσφαιρο είπε: "Υπάρχει μεγάλο πάθος, οι οπαδοί υποστηρίζουν τις ομάδες τους. Το επίπεδο του πρωταθλήματος αυξάνεται. Υπάρχουν ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Ευρώπη και βοηθούν το κυπριακό ποδόσφαιρο να μεγαλώσει".  

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο