Αυγουστή ενόψει ΑΕΛ: "Χωρίς κόσμο δεν υπάρχουν έδρες... πιστεύουμε στις δυνατότητες μας" (video)

Ο Σωφρόνης Αυγουστή στην καθιερωμένη δημοσιογραφική του διάσκεψη ενόψει του νέου ντέρμπι που έρχεται αύριο με την ΑΕΛ στο Τσίρειο, τοποθετήθηκε για τα αγωνιστικά δεδομένα, το τι έφταιξε στο ντέρμπι με την Ομόνοια, αλλά και την κατάσταση του Τρισκόφσκι ο οποίος αύριο θα μείνει εκτός αποστολής.

Οι τοποθετήσεις του τεχνικού της ΑΕΚ:

«Δεν ανοίγω ποτέ τα χαρτιά μου δημόσια για τον αντίπαλο. Με την Ομόνοια δεν έφταιξε το πλάνο, αλλά κάποια ατομικά λάθη. Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα θα κερδίσει και το παιχνίδι»

«Από τη στιγμή που είναι ντέρμπι, ο κερδισμένος θα είναι σε καλύτερη ψυχολογική θέση. Είναι παιχνίδια έξι βαθμών».

Τι προσπάθησε ν’ αλλάξει αυτά τα 24ώρα: «Σίγουρα υπήρχε προβληματισμός μετά την ήττα από την Ομόνοια, κάναμε αρκετές τελικές. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, ο αντίπαλος καθάρισε το παιχνίδι με 3 τελικές στο πρώτο μέρος. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε το κάναμε. Πρέπει να βελτιωνόμαστε από τα λάθη μας. Από αυτά τα ματς πρέπει να γίνεσαι καλύτερος για να μην επαναληφθούν στο επόμενο παιχνίδι».

«Χωρίς κόσμο δεν υπάρχουν έδρες, στη Λεμεσό είναι ένα βουβό Τσίρειο, όπως και το Αρένα την περασμένη εβδομάδα. Για αγωνιστικά δεδομένα πέραν του Τρισκόφσκι θα δούμε ποιοι άλλοι θα μας ακολουθήσουν στη Λεμεσό»

Για Τρισκόφσκι: «Ο Τρισκόφσκι πέρασε από γενικές εξετάσεις, είναι καλά στην υγεία, του. Δεν θα βρίσκεται στην αποστολή του αυριανού αγώνα, όμως υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές και όλοι μαζί σαν σύνολο θα πάμε στη Λεμεσό με την καλύτερη ψυχολογία για τους 3 βαθμούς»

Πρώτο σχόλιο για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Λεμεσό αύριο, ξέρουμε ότι ο στόχος εντός ή εκτός είναι πάντα οι 3 βαθμοί. Θα προσπαθήσουμε να πάμε στο ματς με σκέψη τη νίκη. Πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες μας. Ο αντίπαλος στη δική του έδρα δεν έχει χάσει ούτε και ένα βαθμό, όμως πρέπει να δούμε τη δική μας ομάδα και πως θα παίξουμε στο αυριανό παιχνίδι. Αυτά τα ματς είναι παιχνίδια ντέρμπι και το παραμικρό λάθος, το πληρώνεις ακριβά. Πρέπει να αποφύγουμε από την αρχή μέχρι το τέλος τα λάθη»

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο