ΑΠΟΕΛ: Άντε τώρα να βγει από μέσα 

Πλέον στον ΑΠΟΕΛ το ένα ντέρμπι θα διαδέχεται το άλλο. Η αρχή έγινε κόντρα στην ΑΕΚ σε εξ-αναβολής ντέρμπι για την 15η αγωνιστική και έχει και συνέχεια. 

Για τα επόμενα 4 παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και θα προσπαθήσει να σώσει την χρονιά. Αν σώζεται δηλαδή. Γιατί ο ΑΠΟΕΛ έχει με σειρά Πάφο (σήμερα στις 16:00) εκτός για το πρωτάθλημα, κύεππλο στο ΓΣΠ με Απόλλωνα σε μόνο αγώνα για πρόκριση στους 8 και ντέρμπι με Ανόρθωση και Απόλλωνα για πρωτάθλημα. 

Τέσσερα παιχνίδια μέσα από τα οποία θα διαφανεί αν ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να μείνει μέσα στους στόχους που έχει θέσει μετά την άσχημη του πορεία.

Δηλαδή είσοδο στην πρώτη εξάδα και κατάκτηση του κυπέλλου. 

Δύσκολο το έργο του Σάββα Πουρσαϊτίδη και των παικτών του σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τους γαλαζοκίτρινους. Η ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ ήταν σαν ήττα για την ομάδα της Λευκωσία αφού χάθηκε και άλλο έδαφος για τον δρόμο της εξάδας. Τα δεδομένα μπορεί να μην ήταν με το μέρος της αλλά όλοι τονίζουν πως ο στόχος της εξάδας είναι ανοικτός. Από την στιγμή όμως που δεν έρχονται τα θετικά αποτελέσματα δεν μπορούν να ειπωθούν και πολλά. 

Στόχος σήμερα κόντρα στην Πάφο είναι η νίκη για να μειωθεί πρώτον η διαφορά από τις πιο πάνω ομάδες και δεύτερο να πάρει εκδίκηση από την ήττα του πρώτου γύρου μέσα στο ΓΣΠ. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο