ΑΠΟΕΛ: Σε τρία παιχνίδια εξέθεσε τους πάντες

Το ερώτημα στριφογυρίζει ήδη στο μυαλό αρκετών και, αν ο ΑΠΟΕΛ συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό, θα είναι το κυρίαρχο μετά το τέλος της σεζόν: τι θα γινόταν, αν είχε αναλάβει νωρίτερα ο Σάββας Πουρσαϊτίδης;

Σε αντίθεση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη ο 44χρονος ούτε προετοίμασε ούτε στελέχωσε την ομάδα, σε αντίθεση με τον Μικ ΜακΚάρθι δεν έχει φέρει ακόμη παίκτες της επιλογής του σε αυτήν. Για την ακρίβεια, ο πρώην άσος των «γαλαζοκιτρίνων» δεν έχει καν τη δυνατότητα για μια πλήρη εβδομάδα προπονήσεων, καθώς το πρόγραμμα μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου (τουλάχιστον) έχει παιχνίδι κάθε 3-4 ημέρες.

Παραλαμβάνοντας ένα ψυχολογικά καταρρακωμένο και αγωνιστικά ανερμάτιστο σύνολο, το οποίο είχε χτυπηθεί και από τον κορωνοϊό, ο Πουρσαϊτίδης κατάφερε μέσα σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος να συλλέξει επτά βαθμούς, δηλαδή όσους ο ΜακΚάρθι σε έξι αγώνες και έναν λιγότερο από όσους ο Ουζουνίδης σε επτά αγωνιστικές.

Επίσης, ο ΑΠΟΕΛ υπό τον Πουρσαϊτίδη έχει πετύχει ήδη επτά τέρματα, ήτοι περισσότερα απ’ όσα είχε πετύχει υπό τον Ιρλανδό (6) και τον Ελλαδίτη (5).

Αν συνυπολογίσει κάποιος ότι πέραν των αποτελεσμάτων οι «γαλαζοκίτρινοι» βγάζουν πλέον εικόνα κανονικής ομάδας, ανακτούν τη χαρά για το παιχνίδι, αντλούν αυτοπεποίθηση και δημιουργούν προοπτική για τη συνέχεια της σεζόν, καθίσταται προφανές ότι μέσα σε δέκα μέρες στον «Αρχάγγελο» ο Πουρσαϊτίδης έχει εκθέσει τους πάντες.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο