"Ο Ρόκα άφησε έργο στην ΑΕΚ και από τη στιγμή που ήταν επιλογή της ομάδας..."

Τον Εθνικό Άχνας εντός έδρας θ' αντιμετωπίσει η ΑΕΚ για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δείτε τι ειπώθηκε από πλευράς Σωφρόνη Αυγουστή στην καθιερωμένη διαδικτυακή του δημοσιογραφική διάσκεψη.

«Κάθε προπονητής μπαίνει στον αγώνα για να κερδίσει η ομάδα του. Πρέπει ν' αλλάξει η νοοτροπία και ο τρόπος σκέψης μας. Είναι 11 εναντίον 11, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι ο αντίπαλος είναι καλύτερος από εμάς. Δεν εκμεταλλευτήκαμε φέτος την έδρα μας».

«Πρώτα να πω ότι δεν χάθηκε η πίστη στην ομάδα, όμως σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες. Οι ομάδες που είναι πάνω από εμάς, έχουν μία απόσταση. Μ' ένα λάθος μεγαλώνει η διαφορά, θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους, το παιχνίδι παίζεται στον αγωνιστικό χώρο».

Για την επιστροφή Ρόκα στην ομάδα: «Ακούστηκε καλά αυτό στ' αυτιά του κόσμου, έχει μεγάλη εκτίμηση από την ΑΕΚ. Άφησε έργο και από τη στιγμή που ήταν επιλογή της ομάδας, ο καθένας μας από το δικό του κομμάτι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό, ώστε η ΑΕΚ να βρει το δρόμο της στη νέα χρονιά. Έχει αρκετά καλές διασυνδέσεις για να φέρει εξαιρετικούς παίκτες, ώστε να μας βοηθήσουν του χρόνου».

«Ο Χάουγκεν προπονείται κανονικά».

Αρχικό σχόλιο: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που στα τελευταία ματς πήρε θετικά αποτελέσματα. Εμείς πρέπει να πάρουμε τους 3 βαθμούς για να μείνουμε κοντά στην 4η θέση και να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα στην έδρα μας. Κάθε παιχνίδι είναι 3 βαθμοί, δεν υπάρχει εύκλο ματς. Υπάρχουν αυτοί οι διαθέσιμοι βαθμοί μέχρι το τέλος. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε, πρέπει ν'αλλάξουμε κάποια πράγματα και θα το κάνουμε στα πλέι - οφ. Και για θετικά αποτελέσματα και για να τους δημιουργήσουμε προβλήματα».

 

 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο