Ομόνοια: Να έρθει μία νίκη χωρίς άγχος

Μπορεί η Ομόνοια στο παιχνίδι κυπέλλου να έκανε το αυτονόητο, με τον Γιάννη Αναστασίου μάλιστα να χρησιμοποιεί αρκετά νεαρά παιδιά, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η εικόνα της βελτιώθηκε αισθητά. Η Ομόνοια είχε απέναντι της ένα αντίπαλο που δεν λέει και πολλά-πολλά για να μπορεί να ασκηθεί κριτική σε μεγάλο βαθμό.

Όπως και να έχει όλοι έχουν γυρίσει σελίδα και αυτό που σκέφτονται στο 'Ηλίας Πούλλος' είναι μόνο το παιχνίδι με την Αλκή. Ένας αντίπαλος που στην πρώτη τους συνάντηση στο ΓΣΠ, η γηπεδούχος δυσκολεύτηκε αρκετά, θέλει αυτή τη φορά στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι να πάρει από νωρίς προβάδισμα για να μπορεί να το 'καθαρίσει' με μεγαλύτερη ευκολία. 

Στις τέσσερις νίκες που πέτυχε μέχρι στιγμής η Ομόνοια στο πρωτάθλημα, δύο με Ολίβα και δύο με Αναστασίου, δεν έχει πάρει ποτέ το τρίποντο με ευκολία, όλες οι νίκες ήταν αγχωτικές, με τους ‘πράσινους’ να μην μπορούν να κάνουν με άνεση το παιχνίδι τους. 

Βέβαια όλο αυτό είναι που προσπαθεί να διορθώσει ο Αναστασίου, να υπάρχει διάρκεια στο παιχνίδι και η ομάδα να παίρνει με μεγαλύτερη ευκολία τις νίκες. Το πρόγραμμα Δεκεμβρίου, περιλαμβάνει για το ‘πράσινο’ ημερολόγιο κατά σειρά τις Αλκή, ΑΠΟΕΛ και Ένωση, πριν η ομάδα υποδεχθεί με το νέο χρόνο την ΑΕΚ για το πρώτο ντέρμπι του 2019.
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο