"Είναι καιρός να βρούμε μια λύση με τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων"

Οι ώρες που ορίζονται οι ποδοσφαιρικοί αγώνες μετά από απόφαση των συνδρομητικών καναλιών είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις. Μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο ο αντιπρόεδρος της Δόξας Νίκος Κωνσταντίνου κάλεσε τους αρμόδιους όπως βρουν λύση προκειμένου οι αγώνες να ορίζονται σε πιο φυσιολογικές ώρες. 

Ο κ. Κωνστνατίνου με αφορμή το ότι το ματς της Κυριακής με την Ανόρθωση θα γίνει στις 16:00 είπε: 

«Επιτέλους ένας αγώνας σε φυσιολογικούς ρυθμούς για να μπορεί και ο κόσμος να πάει στο γήπεδο. Είναι καιρός να βρούμε μια λύση και τα κανάλια για τις ώρες της έναρξης των ποδοσφαιρικών αγώνων. Η κάρτα επηρέασε σε κάποιο βαθμό αλλά ούτε οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων  ευνοούν την αύξηση της προσέλευσης του κόσμου».

Πόσο σας επηρέασε η κάρτα οπαδού; 

«Οι οπαδοί των μεγάλων ομάδων ήταν αυτοί που θα έφερναν κόσμο για να έχουμε έσοδα. Δεν μπορεί να παίζεις με ΑΠΟΕΛ ή Ομόνοια ή Ανόρθωση και να έχεις 800 εισιτήρια. Με την κάρτα επιδεινώθηκε το πρόβλημα χωρίς να έχουμε στοιχεία που να δείχνουν ότι η κάρτα είναι ο μοναδικός λόγος».

Για το ματς με την Ανόρθωση είπε: 

«Η Ανόρθωση βρίσκει τα πατήματα της. Στον αγώνα του Μακαρείου την δυσκολέψαμε αρκετά. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε από τη Λάρνακα με όφελος. Μια Δόξα στην καλή της μέρα μπορεί να κάνει την ζημιά».

Αγωνιστικά νέα: 

«Ο Παπαφώτης δεν θα είναι έτοιμος νομίζω. Δεν ξέρω τι θα πράξει η τεχνική ηγεσία. Πρέπει να ξεκουραστεί για δύο εβδομάδες και είμαστε στην ενάμιση εβδομάδα τώρα».

Για τον απολογισμό του πρώτου γύρου:

«Θα έπρεπε να έχει 17-18 βαθμούς η ομάδα. Χάσαμε βαθμούς που δεν έπρεπε. Οι 14 βαθμοί είναι καλή συγκομιδή αλλά δεν μας απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη. Θα είναι ένα πρωτάθλημα αρκετών εκπλήξεων. Είδαμε το Παραλίμνι να νικά την ΑΕΚ και νομίζω και η ομάδα μου μπορεί να κάνει τέτοιες εκπλήξεις».

Για την ενίσχυση: 

«Εάν και εφόσον ο προπονητής κρίνει ότι έχουμε ανάγκη για ενίσχυση θα μας πει ο ίδιος και ανάλογα θα κινηθούμε. Ακόμα δεν έγινε αυτό. Είναι θέματα που θα τα δει και θα μας ενημερώσει».

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο