Παίρνει μπρος τώρα ο Κατσαράβα;

Ο Νίκα Κατσαράβα παιχνίδι με παιχνίδι είναι πιο ανεβασμένος, πήρε μεταγραφή στην Ανόρθωση σαφώς για να δώσει ουσιαστικές βοήθειες στο σκοράρισμα, όμως μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει. Ως έναν βαθμό η αφλογιστία του τον έχει επηρεάσει, κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι, αφού όταν ένας επιθετικογενής ποδοσφαιριστές δεν βρίσκει τους χώρους και τις λύσεις στο σκοράρισμα, είναι κάτι που επηρεάζει και τον ίδιο άμεσα. 

Το παιχνίδι που έκανε με τον Ερμή ήταν από τα καλύτερα του, αφού μπορεί να μην σκόραρε όμως ήταν ο δημιουργός των δύο γκολ των Ντούρις και Κοφί. Μάλιστα στο πρώτο είχε εξαιρετικό συνδυασμό, βγάζοντας ασιστ με τακουνάκι στον Σλοβάκο φορ. Πάσα πάρε-βάλε ο Κατσαράβα στον Κοφί, στο πιο πάνω παιχνίδι.

Η μηχανή από την Γεωργία πήρε μπρος και συνάρτησε το ανέβασμα του στο ματς με τον Ερμή και στο παιχνίδι κυπέλλου, αγώνας που επιτέλους ο Κατσαράβα είδε το δρόμο προς τα δίχτυα και μάλιστα δις. 

Μπαίνοντας στις σκέψεις του Στρέπελ, λογικά ο Κατσαράβα θ’ αρχίσει βασικός και στην κορυφή της επίθεσης στον αγώνα με τη Δόξα αφήνοντας στα «φτερά» τον Ντούρις με τον οποίο άρχισε να συνεργάζεται πολύ καλά. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο