Μπάλογκ: «Μεγάλο μάθημα για μένα ο ΑΠΟΕΛ»

Δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας του παραχώρησε ο Νόρμπερτ Μπάλογκ, που αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και την παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ γενικότερα.

Oι κυριότερες τοποθετήσεις του:

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Είμαι απογοητευμένος που δεν σκόραρα. Αν και δεν έπαιξα πολύ βρισκόμουν σε εξαιρετική θέση και έβαλα γκολ αλλά δυστυχώς ο διαιτητής το ακύρωσε. Αισθάνομαι ότι είχα μια καλή παρουσία και πήρα έπαινο από το προπονητικό επιτελείο. Οι οπαδοί μας επίσης μου συμπεριφέρθηκαν ωραία. Παρατήρησα από τα σχόλια τους πως ήταν ευχαριστημένοι από αυτά που έκανα. Ας ελπίσω πως θα μπορέσω να τους ευχαριστήσω περισσότερο».

Για το γεγονός ότι δεν είχε παίξει πλην του αγώνα για το Σούπερ Καπ: «Ήτανι και θέμα τύχης. Όταν ήρθα στον ΑΠΟΕΛ άλλαξε ο προπονητής. Ο νέος προπονητής δεν τόλμησε να βασιστεί σε νέους παίκτες και επέλεξε τους επιτυχημένους. Ήταν λίγο δύσκολο, έπρεπε να περιμένω πολύ. Τον Δεκέμβριο υπάρχουν πολλοί αγώνες, είναι και το κύπελλο και ελπίζω να αγωνιστώ σε περισσότερα παιχνίδια».

Για τη μετακίνησή του από την Παλέρμο στον ΑΠΟΕΛ: «Νιώθω ότι πήρα την σωστή απόφαση. Η ποιότητα του Κυπριακού πρωταθλήματος είναι παρόμοια με αυτή της Β΄ κατηγορίας της Ιταλίας. Ο αγώνας της Δευτέρας ήταν πολύ υψηλής ποιότητας. Για να πω την αλήθεια δεν ασχολούμαι με το παρελθόν μου. Βλέπω πως θα πάρω περισσότερες ευκαιρίες στον ΑΠΟΕΛ».

Για το αν μπορεί να εξελιχθεί στον ΑΠΟΕΛ: «Σίγουρας. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ένας πλήρως επαγγελματικός σύλλογος. Είναι ένα μεγάλο μάθημα για μένα. Η κάθε μέρα είναι ξεχωριστή. Ξέρω τι κάνω, γνωρίζω ποιος είμαι και δουλεύω συνεχώς ώστε να αποδείξω την αξία μου. Αυτός είναι ο στόχος μου. Θέλω να σκοράρω πολλά γκολ».

Για τη ζωή στην Κύπρο: «Έχουμε μια δυνατή παρέα όλοι οι ποδοσφαιριστές. Παίρνω μεγάλη υποστήριξη και από την σύντροφο μου. Το διαμέρισμα μου απέχει μόλις δέκα λεπτά από το προπονητικό. Εστιάζω μόνο στο ποδόσφαιρο».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο