"Πάμε για το 3X3, δύσκολο για Λαβόρδε"

Για τη νίκη της Ανόρθωσης επί της Δόξας και για το αν επιστρέφει ή όχι ο Λαβόρδε στο παιχνίδι με την Πάφο, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Σάββας Πηλακούτας. 

Οι δηλώσεις του Σάββα Πηλακούτα στο Ράδιο Πρώτο: 

Θα έλεγα ότι ήταν ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια σε θέματα ευκαιριών, είχαμε καλή απόδοση με διάρκεια. Ήταν πολύ θετικό το γεγονός ότι ανατρέψαμε το αποτέλεσμα. Η απουσία του Ντούρις της τελευταίας στιγμής δεν επηρέασε, έστω και αν ο Στρέπελ αναγκάστηκε ν' αλλάξει λίγο το πλάνο. Πήραμε την πρώτη μας νίκη από ανατροπή. Θέλουμε να παρουσιαζόμαστε στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Ο προπονητής είναι εδώ και περίπου 2 μήνες στην ομάδα, δοκιμάζει διάφορα, σε μεγάλο βαθμό αυτά που ζητά στις προπονήσεις, παρουσιάζονται και στον αγωνιστικό χώρο. Ζητούσαμε χρόνο και παιχνίδι με παιχνίδι αυτά φαίνονται. 

Για το επόμενο παιχνίδι: Η Πάφος είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα, με ποιοτικές μονάδες. Κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΚ, για μας όμως αδιαπραγμάτευτος στόχος είνα η νίκη και το 3 στα 3. Να υλοποιήσουμε το στόχο που θέσαμε. 

Για Λαβόρδε: Η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι θ' αρχίσει ελαφρύ τρέξιμο μέσα στην εβδομάδα οπόταν αντιλαμβάνεσαι για το επόμενο παιχνίδι δύσκολα θα υπολογίζεται. 

Για ενίσχυση: Υπάρχουν συζητήσεις, θεωρώ όμως δεδομένο ότι μέχρι την 1η Ιανουαρίου θα γνωρίζει η τεχνική ηγεσία και για την ενίσχυση και για τους παίκτες που θ' αποχωρήσουν. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο