"Αλλιώς τα προγραμματίζαμε στο μεταγραφικό σχεδιασμό"

"Δεν σημαίνει ότι κάτι πάει στραβά από αυτές τις δύο ήττες", δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο Δημήτρης Λάζος, μιλώντας και για το κεφάλαιο ενίσχυση, ότι κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες από το πουθενά τους πήραν πίσω, αφού αναφερόταν για την υπόθεση του Παναγιώτη Κουκούτσικα.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Λάζου:
"Να πω και να επισημάνω δεν σημαίνει ότι κάτι πάει στραβά, μία κερδίζει, μία χάνει ή θα έχουμε ισοπαλία. Όπως πήραμε βαθμούς από εκεί που υπολογίζαμε, έτσι χάσαμε και τώρα βαθμούς. Δεν μηδενίζουμε καμία προσπάθεια της μεγάλης μας προσπάθειας που έγινε. Στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ είχαμε καλή παρουσία στα πρώτα 30 λεπτά, φτιάξαμε κάποιες ευκαιρίες δεν τα καταφέραμε. Στο β' μέρος ήταν πολύ διαφορετικό, ο ΑΠΟΕΛ διαχειρίστηκε άψογα το σκορ του πρώτου μέρους. Η έκταση του σκορ μας αδικεί. Θα παλέψουμε για να βγάλουμε αντίδραση τώρα με την Ένωση στην έδρα μας. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Δεν βλέπουμε το πρόγραμμα μακροπρόθεσμα. Από τη στιγμή που τελειώνει ένα παιχνίδι, κοιτάμε το επόμενο. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στο Μενεού.

Το κεφάλαιο ενίσχυση έχει συζητηθεί, εκεί που προγραμματίζαμε να διαθέσουμε ένα ποσό, ήρθαν θέματα από το πουθενά και μας πήραν πίσω. Θα τα δώσουμε στο προπονητικό μας τιμ, υπάρχει απόφαση του ΔΣ, δεν πρόκειται να παραχωρηθεί κανένας ποδοσφαιριστής τον Ιανουάριο. Σκοπός μας να βγούμε πιο δυνατοί τον Ιανουάριο και όχι να αποδυναμωθούμε. 

Υπάρχουν αρμόδιοι για το πόσες μεταγραφές θα γίνουν και αυτό θα αποφασιστεί και από το προπονητή και το επιτελείο του". 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο