Ψυχραιμία, σωστή διαχείριση και άμεση αντίδραση

Για δεύτερη φορά φέτος η Νέα Σαλαμίνα γνωρίζει δύο ήττες στη σειρά, όμως κανείς από την ομάδα δεν προβληματίζεται. Η τακτική στο 'ερυθρόλευκο' στρατόπεδο, είναι ότι στο παιχνίδι υπάρχουν και οι ήττες, η ουσία όμως είναι να βρουν τώρα τα πόδια τους απέναντι στην Ένωση και στη δική τους έδρα να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Κανείς δεν είπε ότι η ομάδα περνάει κρίση, αντιθέτως το έχουν πάρει ψύχραιμα, η συνέχεια όμως θα κρίνει το πόσο ήρεμη είναι η κατάσταση στο Μενεού. Εξάλλου η Νέα Σαλαμίνα είναι μία ομάδα που έκλεψε βαθμούς ακόμη και από ομάδες που δεν το περίμενε, τίποτα δεν πρέπει να ισοπεδωθεί από την όλη προσπάθεια.

Κύριο ζητούμενο είναι η αντίδραση και αυτή θα έρθει μόνο με νίκη, ούτε με ισοπαλία. Θα πρέπει να διαχειριστεί με πάσα ψυχραιμία τις ήττες, να σηκώσει κεφάλι, για να μπορεί να ανταπεξέλθει στη συνέχεια του προγράμματος και στα δύο παιχνίδια που απομένουν πριν κλείσει το 2018 με Ένωση και ΑΕΚ αντίστοιχα. 

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, γνωρίζει πως να διαχειριστεί την υπάρχουσα κατάσταση και η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα εξαρτάται και σε μεγάλο βαθμό από το πως ο ίδιος ο προπονητής θα επαναφέρει ξανά στην ομάδα του το μέταλλο της νικήτριας.

Για τον αγώνα με την Ένωση δεν υπολογίζονται οι Νουρ και Τιάγκο, ενώ η συμμετοχή του Φουστάρ παραμένει αμφίβολη. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο