ΑΠΟΕΛ για Hallenius (δηλώσεις)

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σουηδίας, ο ΑΠΟΕΛ έκανε πρόταση στον ποδοσφαιριστή της Sundsvall, Linus Hallenius. Φέτος ο 29χρονος επιθετικός έχει σκοράρει 18 γκολ και με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα είναι στο στόχαστρο άλλων δυο ομάδων. 

Ο Σουηδός έχει επίσης προτάσεις από Arsenal Tula και FC Seoul, οι οποίες είναι οικονομικά συμφέρουσες σε σχέση με όσα του προσφέρει η ομάδα του για να τον κρατήσει.

Στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας expressen.se φιλοξενούνται δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ομάδας που αναφέρεται στον Hallenius.

"Είμαστε σε διάλογο μαζί του και είμαστε ακόμα στο παιχνίδι. Αυτό είναι θετικό. Το ξέραμε ότι θα δεχόταν και άλλες προτάσεις. Έχει σκοράρει 18 γκολ και έχει κάνει μια φανταστική σεζόν. Θα δούμε τι θα διαλέξει. Δεν του έχουμε βάλει κάποια πίεση για να απαντήσει. Ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οικονομικά τις ομάδες του εξωτερικού και καταλαβαίνω πλήρως γιατί ο Linus σκέφτεται τις προτάσεις που δέχθηκε. Αλλά κάνουμε ότι μπορούμε για να έχουμε ένα συναρπαστικό μέλλον μαζί με τον Linus. Υπάρχουν θετικά στο να μείνει εδώ. Δεν ξέρουμε πότε θα υπάρξει κατάληξη, δεν υπάρχει πίεση. Αλλά σίγουρα ελπίζουμε ότι θα υπογράψει μαζί μας ένα νέο συμβόλαιο" ανέφερε ο Σουηδός τεχνικός διευθυντής. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο