Γίνονται αλλαγές στο "Αντώνης Παπαδόπουλος"

Η επιστροφή της "Κυρίας" στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από πέντε χρόνια ξηρασίας, έφερε μεγάλο ενθουσιασμό στην Ανόρθωση, που αυτή την περίοδο στο ημερολόγιο της ασχολείται με την προετοιμασία και τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Πριν η ομάδα αναχωρήσει για Βουλγαρία, η Ανόρθωση θα περάσει για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας από την Κυπερούντα και ακολούθως μία εβδομάδα μετά θα ταξιδέψουν στη γειτονική χωρά.

Το come-back στην Ευρώπη για την ομάδα του Ρόνι Λέβι, σήμανε και την μικρή ανακαίνιση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η διοίκηση της Ανόρθωσης προχωράει σε σημαντικές αλλαγές στην προσωρινή της έδρα.

Όπως μαθαίνουμε εδώ και μέρες άρχισε το εντατικό καθάρισμα, η αντικατάσταση φθαρμένων καθισμάτων, το μπογιάτισμα τοίχων και κάγκελων. Σημαντική αλλαγή θα γίνει στο πάνω διάζωμα της δυτικής κερκίδας, αφού εκεί η Ανόρθωση θα προχωρήσει στη δημιουργία VIP, λόγω του γυαλιού που είχε τοποθετηθεί στα μέσα της σεζόν. Το θέμα αυτό προχωράει άμεσα αφού ήδη στην ομάδα της Αμμοχώστου πήραν προσφορές. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο