"ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ"!

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Ερμής αναφέρεται στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Αλκή...

Αναλυτικά:

Ο αυριανός αγώνας κόντρα στην Αλκή Ορόκλινης είναι « Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ». Αυτό το έχουν συνειδητοποιήσει όλοι Διοίκηση, Προπονητές, Ποδοσφαιριστές και ο κόσμος του ΕΡΜΗ. 

Είναι ο πλέον σημαντικός αγώνας της φετινής χρονιάς για αυτό προπονητές και ποδοσφαιριστές προετοιμάστηκαν καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδα με κάθε σοβαρότητα και παρά της απουσίες όλοι τους είναι έτοιμοι. Προπονητές και ποδοσφαιριστές έδωσαν υπόσχεση πρώτα στον εαυτό τους και μετά στην διοίκηση ότι θα υπερβάλουν εαυτούς και θα πάρουν την νίκη. 

Ο κόσμος του ΕΡΜΗ αδημονεί να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα. Από τις αρχές της εβδομάδας έδειξαν με τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα τους το πόσο αγαπούν, ενδιαφέρονται, αγωνιούν για αυτό το ιστορικό σωματείο.

Η διοίκηση τους ευχαριστεί για την αγάπη τους και παράλληλα καλεί όλους αύριο να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους μα το να βρεθούν στο γήπεδο και γίνουν ΕΝΑ με τους ποδοσφαιριστές, να τους δώσουν δύναμη να τους πεισμώσουν περισσότερο να τους σπρώξουν με την αγάπη τους να πάρουν το τρίποντο.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕΙ – ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ – ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ – ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο