Κούμας σε διαιτητές: "Σεβαστείτε τους εαυτούς σας"

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας έδωσε απόψε το παρών του στο καθιερωμένο σεμινάριο των διαιτητών και των παρατηρητών Α’ Κατηγορίας και τους έθεσε προς των ευθυνών τους, ενόψει της συνέχειας του Πρωταθλήματος, σημειώνοντας πως η περίοδος χάριτος έληξε για όλους. 

«Η εικόνα της διαιτησίας της περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν ιδιαίτερα αρνητική, σε σχέση με τη μέχρι τώρα πορεία. Δύο ή τρία διαιτητικά λάθη μπορούν να εξουδετερώσουν αγώνες και θυσίες που κράτησαν για μήνες. Κάνετε μεγάλες θυσίες για να μπορείτε να διαιτητεύετε σε αυτό το επίπεδο. Σεβαστείτε τους κόπους σας, σεβαστείτε τους εαυτούς σας, αποδεικνύοντας κάθε Σαββατοκύριακο ότι αξίζετε να είστε σε αυτό το επίπεδο», τους ανέφερε ο κ. Κούμας, για να προσθέσει:

«Δεν σας ζητώ να κάνετε κάτι περισσότερο από αυτό που ξέρετε. Τα λάθη είναι αποδεκτά, όχι όμως τα επαναλαμβανόμενα. Ξέρετε πολύ καλά πως ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα χρειάζεται και μια αξιόπιστη και αντικειμενική διαιτησία. Αναμένω να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκριθείτε στη πρόκληση. 

Έχετε τις καλύτερες συνθήκες, έχετε ότι ζητήσετε από πλευράς εκπαίδευσης και εκγύμνασης. Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες και στην ισοπεδωτική κριτική, δώστε στο γήπεδο τον καλύτερο σας εαυτό και η Ομοσπονδία και εγώ προσωπικά θα είμαστε δίπλα σας. 

Αυτοί που αξίζουν, θα προχωρούν, αυτοί που δεν μπορούν να ανταποκριθούν, θα έχουν και την ανάλογη ανέλιξη. 
Ζητώ από όλους σας να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και από αύριο, να κάνουμε επανεκκίνηση για να φτάσουμε μέχρι το τέλος».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο