"Όλοι στον Αρχάγγελο κατανοούν τη σημασία του επαναληπτικού"

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον Νεκτάριο Πετεβίνο στην εκπομπή "Τρανζίσιον" και τον Θεόδωρο Καυκαρίδη για τα νέα του ΑΠΟΕΛ, την επίτευξη της 15ης θέσης αλλά και τον μεγάλο επαναληπτικό της Τετάρτης με την Ανόρθωση. 

Οι δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου στο Ράδιο Πρώτο:

«Για να φτάσεις σε τέτοια επιτυχία είναι κάτι που ήταν συνεχές. Η ΟΥΕΦΑ αξιολογεί και βάζει τις χώρες ανά πενταετία. Ακόμη και αν δεν το καταφέρναμε αυτό, το διεκδικούσαμε τα τελευταία χρόνια. Μας δίνεται η ευκαιρία να αξιολογούμε καλύτερα. Σημασία έχει τώρα τι θα κάνουμε και αν θα καταφέρουμε να παραμείνουμε εκεί. Ευχόμαστε να έχουν όλοι μια καλή παρουσία. Πρέπει να αντιληφθούν κάποια άλλα τμήματα της κοινωνίας ότι μπορούν να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο, εστιάζω στον τομέα της πολιτείας, των κομμάτων και των δημοτικών αρχών, πχ για δημιουργία γηπέδων. Αν δημιουργήσουμε μία πολιτική που θα μας φέρει τέτοιες εγκαταστάσεις ποιότητες, τότε μόνο καλό μπορεί να μας προσφέρει».

«Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, αλλά αυτό που θα κρατήσω εγώ είναι ότι πήγαμε σε δύσκολη έδρα, με την αμυντική της λειτουργία να είναι. Δεν είχαμε τελικές προσπάθειες στο α’ ημίχρονο, ήμασταν επικίνδυνοι υπό προϋποθέσεις. Στο β’ τις είχαμε εμείς, όμως δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει δικαιότητα. Και οι δύο ημιτελικοί θα κριθούν στα δεύτερα παιχνίδια όπως υπολογιζόταν και το βράδυ της Τετάρτης θα μάθουμε το ζευγάρι».

«Το θέμα της ξεκούρασης είναι εξίσου σημαντικό ότι είμαστε μία ομάδα που το 2021 δώσαμε πολλά παιχνίδια. Υπάρχει θέμα ρυθμού και ποιότητας στο ρόστερ. Όλοι στον Αρχάγγελο κατανοούμε τη σημασία του επαναληπτικού της Τετάρτης για να είμαστε όσο καλύτερα προετοιμασμένοι. Κάθε ομάδα το ονειρεύεται και το δικαιούται. Θα δοθούν ευκαιρίες σε κάποια παιδιά στο παιχνίδι με τον Ερμή».

«Ένας διαιτητής μπορεί να δείξει τον χαρακτήρα του από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Προφανώς γιατί είναι πιο έμπειροι σε αυτές τις διαδικασίες όπως είναι το VAR, εμείς κάνουμε κάποια ευδιάκριτα λάθη, όσον αφορά την καθυστέρηση, την αντίληψη, το χρόνο… Θεωρώ ότι η παρουσία ήταν ωφέλιμη μέχρι στιγμής και ευελπιστώ ότι θα συνεχιστεί. Το θέμα της προκατάληψης ισχύει».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Ο Γκάρνερ θα αξιολογείται ημερησίως, μετά το χτύπημα που είχε στο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Ο Κλωναρίδης θα περάσει από διαγνωστικό έλεγχο για να δούμε αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ερμή»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο