Στην αντεπίθεση ο Ποταμίτης: "Το ΑΠΟΕΛ δεν είναι κτήμα κανενός!"

Ο Χριστόφορος Ποταμίτης σήκωσε το γάντι και απάντησε στις κατηγορίες που του αποδόθηκαν ότι είναι ο διοργανωτής της πορείας διαμαρτυρίας που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Παρασκευή. Ο πρώην πρόεδρος του Σωματείου και επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ της εταιρείας, τόνισε ότι θα ήταν τιμή του να ήταν διοργανωτής, όμως, ο υπερήφανος κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν περιμένει κανένα Ποταμίτη για να οργανωθεί.

Αναλυτικά

Καλησπέρα σε όλους τους ΑΠΟΕΛιστες,

παρακολουθώ με θαυμασμό τον κόσμο της ομάδας μας να οργανώνεται  μαζικα για διαμαρτυρία ενάντια στην διοικηση του Ποδοσφαιρικου ΑΠΟΕΛ!

Το εχω πει διαχρονικά αρκετές φορές, πως το ΑΠΟΕΛ χωρίς τον κόσμο του δεν είναι ΑΠΟΕΛ και ίσως είναι γι’αυτό που αυτή η διοίκηση της εταιρείας κάνει τα πάντα να κρατήσει τους οπαδούς μακριά από τα όσα εξελίσσονται στα διοικητικά. Επιπρόσθετα, ούτε το ότι κάποιοι γνωστοί, δυστυχώς με ιδιοτέλεια προσπαθούν να με δακτυλοδειξουν ως οργανωτή της διαμαρτυρίας δεν με παραξενεύει εφόσον αυτή η διοίκηση τα τελευταία χρόνια έκανε τα πάντα για να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου για πολλά κακώς έχοντα!

Θέλω να ενημερώσω τον κόσμο πως θα ήταν τιμή μου να ήμουν διοργανωτής μιας τέτοιας πρωτοβουλίας, όμως όπως βλέπετε ο υπερήφανος κόσμος μας δεν περιμένει κανένα Ποταμίτη και από δική τους πρωτοβουλία άρχισαν να οργανώνονται για να δείξουνε επιτέλους στον κύριο Πετρίδη και τους ελάχιστους υποστηρικτές του πως το ΑΠΟΕΛ δεν είναι κτήμα κανενός! Δεν είναι ούτε του Ποταμίτη, ούτε του Πετρίδη, εμείς είμαστε περαστικοί, ο Θρυλος όμως θα συνεχίσει να υπάρχει στους αιώνες των αιώνων!

Εύχομαι ειλικρινά να παρευρεθούν αρκετοί οπαδοί μας στην διαμαρτυρία της Παρασκευής, ΟΜΩΣ, καλώ τον κόσμο να το κάνουν ειρηνικά, μακριά απο πράξεις βίας και σίγουρα τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας που ισχύουν λόγο της πανδημίας. Καλό απόγευμα σε όλους και καλό μήνα!

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο