«Ο Τζιωνής μου θυμίζει εμένα, αλλά μακάρι ο Λοΐζου να μας...»

Προτού παραδώσει το βραβείο του καλύτερου νεαρού της σεζόν στον Λοΐζο Λοΐζου, ο Ανδρέας Μιχαηλίδης τον παρομοίασε με τον Κώστα Μαλέκκο.

Τι λέει όμως γι' αυτήν την παρομοίωση-σύγκριση ο παλαίμαχος διεθνής άσος; Ο Μαλέκκος αποκάλυψε πως ένας άλλος παίκτης της Ομόνοιας του θυμίζει περισσότερο τον εαυτό του.

«Θεωρώ ότι η Ομόνοια είναι πανάξια πρωταθλήτρια, έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Η άμυνα που δίνει τίτλους ήταν εκεί, επιθετικά ήταν εκεί. Η μισή Ομόνοια είναι στην καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς, οπόταν πανάξια πήρε τον τίτλο», δήλωσε αρχικά στον Super Sport.

Για την ατάκα του Αντρέα Μιχαηλίδη ο Μαλέκκος τόνισε: «Αφού το λέει ο κ. Μιχαηλίδης, κάτι πρέπει να ξέρει. Εμείς χαιρόμαστε να βλέπουμε νεαρούς Κύπριους να μπαίνουν όπως μπήκαμε εμείς. Μακάρι να συνεχίσει όπως έχει δείξει και να μας σβήσει από το χάρτη. Έχει όλα τα φόντα. Αρκετοί μου έχουν πει ότι τους θυμίζει εμένα ο μικρός ο Λοΐζου. Θεωρώ ότι είναι μεγάλο ταλέντο. Έχει τον τσαμπουκά που πρέπει. Μπήκε σε μικρή ηλικία και στην Εθνική και έδειξε τον τσαμπουκά του και το ταλέντο του. Για μένα αυτός που με θυμίζει είναι ο Τζιωνής. Όταν βλέπω την Ομόνοια, τον νιώθω, ξέρω πού θα πάει και αριστερά και δεξιά. Αυτός μου θυμίζει τον εαυτό μου, χωρίς να θέλω να μειώσω κανέναν».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο