«Πέτυχε το στόχο της παραμονής ο ΑΠΟΕΛ. Τη νέα χρονιά θα έχουμε το ρόλο του... Καραγκιόζη»

Για την προσπάθεια της Δόξας για παραμονή στις εναπομένουσες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αλλά και για την κατάσταση την επικείμενη σεζόν μίλησε ο Κώστας Χριστοδούλου.

Ο πρόεδρος του προσφυγικού σωματείου τοποθετήθηκε στον Super Sport για...

...το χθεσινό παιχνίδι: «Κατ' αρχάς συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ και τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, νομίζω πως χθες πέτυχε τον στόχο του που ήταν να παραμείνει στην Α’ κατηγορία. Εμείς συνεχίζουμε την μάχη μας για να μείνουμε στην κατηγορία. Η φετινή πορεία της Δόξας, αδικεί την προσπάθεια που έχουμε κάνει. Οι τραυματισμοί στη μέση της χρονιάς, μας κόστισαν πάρα πολύ. Όμως έτσι είναι η ζωή και το ποδόσφαιρο, θα δώσουμε τον δικό μας αγώνα και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

...τους παίκτες της ομάδας: «Οι παίκτες είναι όλοι μία γροθιά. Είμαστε μία οικογένεια και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μείνει στην πρώτη κατηγορία η ομάδα μας».

...το γήπεδο: «Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μείνει η ομάδα στην πρώτη κατηγορία και μετά να δούμε τι θα χρειαστεί να κάνουμε. Όταν τελειώσει η χρονιά, θα δούμε τι αλλαγές πρέπει να γίνουν, αλλά τα βλέπουμε όλα με την σειρά τους. Όταν έρθει η ώρα θα γίνουν ανακοινώσεις».

...τη μορφή του επόμενου πρωταθλήματος: «Ο ρόλος που θα έχουμε την επόμενη χρονιά, με το πρωτάθλημα που θέλουν να κάνουν, θα είναι του “καραγκιόζη”. Όταν οι περισσότερες ομάδες θα έχουν μπάτζετ 6-7 εκατομμυρίων, εμείς θα είμαστε οι “καραγκιόζηδες” που θα παλεύουμε για να μείνουμε. Έχω κουραστεί να λέω τα ίδια πράγματα. Όλος ο κόσμος συμφωνά πως το φετινό πρωτάθλημα είναι το καλύτερο που έχουμε δει και θέλουμε να το αλλάξουμε. Του χρόνου, αν είμαι στην πρώτη κατηγορία, θα κάνω μία ομάδα 600-800 χιλιάδων ευρώ, γιατί δεν μπορώ παραπάνω. Εγώ λέω να κάνουμε το πρωτάθλημα 6-8 ομάδων και να τελειώνει η υπόθεση».

...τα μεταγραφικά: «Ο Εγγλέζου είναι μία εξαιρετική περίπτωση για την ΑΕΚ. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, που ήρθε και βοήθησε την ομάδα. Αν θα πάει στην ΑΕΚ, θα του ευχηθούμε καλή επιτυχία. Δεν θα σταθούμε εμπόδιο σε κανέναν ποδοσφαιριστή».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο