Παπουλής στο Ράδιο Πρώτο: «Το κορμί μου έχει μάθει… θα ήμουν αχάριστος αν…»

Στο Ράδιο Πρώτο και στην εκπομπή «Τρανζίσιον» και στον Θεόδωρο Καυκαρίδη μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Φώτης Παπουλής. Για το πρωτάθλημα, τους στόχους του, την Εθνική ομάδα αλλά και για τον ίδιο. 

Αναλυτικά τι είπε:   

«Δεν θα κρατήσει πολύ η ξεκούραση μου. 31 πρέπει να είμαι έτοιμος για την Εθνική. Έτσι είμαστε μαθημένοι στο ποδόσφαιρο και έτσι πρέπει να κάνουμε». 

«Τα τελευταία 9 χρόνια τα παιχνίδια μου ήταν αρκετά. Έχει τα αρνητικά του και τα θετικά του. Όσο περνάνε τα χρόνια θα πρέπει να είμαι καλύτερα γυμνασμένος. Το κορμί μου έχει μάθει σ’ αυτούς τους ρυθμούς και συνεχίζω». 

«ήταν μια χρονιά γεμάτη εντάσεις, απαιτήσεις. Πολύ δημιουργική χρονιά για όλους. Όλοι πρέπει να είμαστε χαρούμενοι. Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί αυτό που κάναμε στην Ευρώπη. συγχαρητήρια σε όλους. Δεν είναι ένα δυο πράγματα αλλά πολλά μαζεμένα. Ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια». 

«Θα ήμουν αχάριστος αν δεν έλεγα κάτι για την προηγούμενη μου ομάδα. Ήρθα όμως φέτος στην Ομόνοια με τους ίδιους στόχους. Είμαι χαρούμενος γιατί και για εμένα ήταν δύσκολο. Ήταν ο μεγάλος μου στόχος. Τους ευχαριστώ όλους και όλο αυτό το αφιερώνουμε στον κάθε Ομονοιάτη». 

«Δεν ξέρω αν είμαι γουρλής ή τυχερός. Είναι μέσα από τη δουλειά και όχι πιο πολύ στην τύχη. Και με Απόλλωνα και με Ομόνοια είχαν καλή οργάνωση. Για αυτό φέραμε αυτές τις επιτυχίες και προσωπικά και ομαδικά». 

«Σίγουρα η Κύπρος ήταν κατακπληκτική για έμενα. Ήταν ένα όνειρο. Σίγουρα έκανα και εγώ λάθη. Δεν θέλω να γυρίζω πίσω. Κοιτάζω μπροστά. Η Κύπρος είναι το σπίτι μου. Θα έχει πάντα την αγάπη μου και σεβασμό. Είχα προτάσεις από Ελληνικές ομάδες. Αλλά στην Κύπρο ήμουν χαρούμενος και εν σκέφτηκα ποτέ να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα». 

«Ξεκινά μια δύσκολη χρονιά. Σίγουρα θα έχουμε νέους στόχους. Θα κάνουμε κάτι καλύτερο. Δεν είναι εύκολο η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα και φυσικά να κατακτήσουμε πρωτάθλημα και κύπελλο». 

«Το αν είναι καλύτερο να παίζεις μονό παιχνίδι ή διπλό δεν μπορείς να το εξηγήσεις. Αν είσαι καλύτερος από πέρσι θα έχει περισσότερες ελπίδες». 

«Σίγουρα βοηθά πως η ομάδα έχει κορμό. Είναι δύσκολα τα δεδομένα θα πρέπει να γίνουν λιγότερα λάθη στην Ευρώπη». 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο