Τα δύο «αν» για την επιστροφή του Τάμαρι στα γαλαζοκίτρινα

Το όνομά του κάνει... γκελ στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, από τον οποίο και ο ίδιος -σε πρόσφατη συνέντευξή του- παραδέχτηκε ότι διατηρεί τις καλύτερες αναμνήσεις.

Ο Μούσα αλ Τάμαρι έχει δηλώσει πως βλέπει πιθανή την επιστροφή του στον Αρχάγγελο σε κάποιο σημείο της καριέρας του και δεν αποκλείεται αυτό το σενάριο να επαληθευτεί νωρίτερα απ' ό,τι οι περισσότεροι -ακόμη και ο ίδιος;- υπολογίζουν.

Ο Ιορδανός μεσοεπιθετικός έχει πίσω του μια δύσκολη χρονιά προσαρμογής στο βελγικό ποδόσφαιρο με τη φανέλα της Λέουβεν και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο διερεύνησε τις πιθανότητες μετακίνησής του στον Άρη Θεσσαλονίκης ή επιστροφής του στον ΑΠΟΕΛ.

Πέντε μήνες μετά, τα δεδομένα έχουν ως ακολούθως: ο Μαρκ Μπρις δεν συμπεριλαμβάνει τον παίκτη στις βασικές επιλογές του για τη νέα σεζόν και εφ' όσον το καταστήσει σαφές στους διοικούντες, οι τελευταίοι θα επιχειρήσουν να... ξεφορτωθούν ένα αρκετά βαρύ συμβόλαιο. Πιθανότατα προσφεύγοντας στο μοντέλο του δανεισμού με ανάληψη από τον έτερο σύλλογο ενός (σημαντικού μέρους) των ετήσιων απολαβών του Τάμαρι.

Ο 24χρονος άσος εισπράττει άνω των €500.000 ανά χρόνο (σ.σ. το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το 2023). Μπορεί και θέλει ο ΑΠΟΕΛ να αναλάβει ένα ποσοστό αυτού του ποσού; Η απάντηση δεν είναι γνωστή, κατά πάσα πιθανότητα όμως εξαρτάται από το τι θα γίνει με τη δεύτερη δόση της αποζημίωσης για τον Τάμαρι.

Αυτή πρέπει να καταβληθεί από τη Λέουβεν  την 1η Ιουλίου και ανέρχεται σε €550.000, ποσό παραπλήσιο των ετήσιων απολαβών του παίκτη. Αυτό δίνει χώρο σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές για διαπραγμάτευση. Όλα συνηγορούν πως αυτή θα αρχίσει στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο