Δοκιμάζεται το ρεκόρ τους

Το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση είναι το παιχνίδι που ξεχωρίζει από την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο για τις δυο ομάδες και η νίκη αποτελεί αυτοσκοπό. Οι μεν γαλαζοκίτρινοι θέλουν να διατηρηθούν στην κορυφή και οι δε κυανόλευκοι να πλησιάσουν στους 8 βαθμούς και παράλληλα να μείνουν στην 4η θέση. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, η θέση των δυο ομάδων θα απειλείται.

Το σαββατιάτικο παιχνίδι έχει ακόμα μια ιδιαιτερότητα, αφού δοκιμάζεται το μεγάλο σερί των δυο ομάδων, το οποίο σε ενδεχόμενο που διευρυνθεί θα αποτελέσει το μεγαλύτερο του πρωταθλήματος.

Ο ΑΠΟΕΛ εφόσον κερδίσει θα φτάσει τις 6 διαδοχικές νίκες και θα κατέχει το μεγαλύτερο νικηφόρο σερί του πρωταθλήματος. Το κατέχει βέβαια, αλλά δίπλα του αναγράφονται η ΑΕΛ και ο Απόλλωνας, με 5 συνεχόμενα τρίποντα.

Το σερί της Ανόρθωσης θα εξυπηρετηθεί με δυο αποτελέσματα, αν και στο μυαλό των κυανολεύκων είναι η νίκη. Η «Κυρία» με νίκη ή ισοπαλία θα διευρύνει το αήττητο της σε 9 παιχνίδια και θα αφήσει την ΑΕΛ στη 2η θέση της σχετικής κατάταξης με 8.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο